Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhusudlejning Vestkysten


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse i Vestjylland, område 9, bl.a. Bjerregård, Bork Havn, Hemmet, Herning, Houvig, Hvide Sande, Klegod, Ringkøbing, Søndervig og Thorsminde. Finder du en annonce for et sommerhus i Vestjylland, område 9 spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Hyggeligt feriehus

Egernvej 24, 6893 Hemmet. Huset med plads til 6 personer ligger i hyggelige omgivelser, nabo til hede og skov, 600 m fra Ringkøbing Fjord.

Sommerhus ved Ringkøbing Fjord

Hyggeligt stråtægt sommerhus mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord se flere fotos Tlf 75322782 og mail:bepo@hansen. mail.

Lækkert og moderne sommerhus i Bjerregaard

Vesterhavsbo er et lyst og dejligt Kalmarhus på 76 kvm2 med alle de moderne bekvemmeligheder, som et hus skal have i dag. Huset er løbende blevet modaniseret – se mere under Om sommerhuset – eller se hvordan huset ser ud under galleriet Huset har desuden fået 2 nye store træterrasser med både terrassemøbler, solvogne og markedsparasol – så der er plads nok til at nyde solen! Der desuden både Weber kul og gasgrill, så bøfferne kan steges.

Sommerhus i Hovborg ferieby, med hoppepude

Skønt sommerhus liggende i Hovborg ferieby, som er et roligt sommerhusområde i Hovborg, med egen hoppepude og multihus blot til sommerhusets gæster. Sommerhuset har 2 soveværelser med dobbeltsenge, samt en hems som giver yderlig mulighed for overnattende.

Hyggeligt privat sommerhus ved Vesterhavet

Hyggeligt sommerhus med god udsigt mod Ringkøbing Fjord. Huset bruges privat af ejer.

6 personers luksus sommerhus

Huset er velegnet til ferie og afslapning året rundt. Smukt luksus sommerhus til op til 6 personer i Bork nær Vesterhavet og syd for Ringkøbing Fjord.

Sommerhus ved Søndervig tæt op af Vesterhavet

I Houvig, blot 3 km. fra Søndervig, kun 250 m.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse