Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhusudlejning Vestkysten


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse i Vestjylland, område 9, bl.a. Bjerregård, Bork Havn, Hemmet, Herning, Houvig, Hvide Sande, Klegod, Ringkøbing, Søndervig og Thorsminde. Finder du en annonce for et sommerhus i Vestjylland, område 9 spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Hyggeligt sommerhus i Bork Havn

Vores sommerhus med spa ligger i Bork Havn. Huset er meget børnevenlig og har plads til 4 plus baby.

5 stjernet luxus poolhus i Søndervig

Stort luksus poolhus med plads til 18 personer tæt på Søndervig. Her har I de perfekte rammer for en skøn ferie! Dette pragtfulde sommerhus indeholder ikke mindre end seks soverum og tre skønne badeværelser.

Luksus sommerhus Søndervig

Stort luksus sommerhus på 220 m² til 12 personer ved Søndervig - Vestkystens Perle. Beliggende i fantastisk natur med rige muligheder for gå- og cykelture.

Sommerhus ved Ringkøbing Fjord

Stort luksus sommerhus på 220 m² til 12 personer ved Søndervig - Vestkystens Perle. Beliggende i fantastisk natur med rige muligheder for gå- og cykelture. Beliggende i fantastisk natur med rige muligheder for gå- og cykelture.

Lækkert og moderne sommerhus i Bjerregaard

Vesterhavsbo er et lyst og dejligt Kalmarhus på 76 kvm2 med alle de moderne bekvemmeligheder, som et hus skal have i dag. Huset er blevet modaniseret i løbet af 2009 til 2015 – se mere under Om sommerhuset – eller se hvordan huset ser ud under galleriet Huset har desuden fået 2 nye store træterrasser med både terrassemøbler, solvogne og markedsparasol – så der er plads nok til at nyde solen! Der desuden både Weber kul og gasgrill, så bøfferne kan steges.

Poolhus i Vester Husby *INTERNET*

I Vester Husby - ca. 20 km nord for Søndervig - ligger dette skønne poolhus, der med sengepladser for 15 personer, er perfekt for et hyggeligt ophold for flere familier på en gang.

Hyggeligt privat sommerhus ved Vesterhavet

Hyggeligt sommerhus med god udsigt mod Ringkøbing Fjord. Huset bruges privat af ejer.

Blåvand

Hyggeligt sommerhus med god udsigt mod Ringkøbing Fjord. Huset bruges privat af ejer. Huset bruges privat af ejer.Hyggeligt sommerhus med god udsigt mod Ringkøbing Fjord. Huset bruges privat af ejer. Huset bruges privat af ejer. Huset bruges privat af ejer.Hyggeligt sommerhus med god udsigt mod Ringkøbing Fjord. Huset bruges privat af ejer. Huset bruges privat af ejer. Huset bruges privat af ejer. Huset bruges privat af ejer.Hyggeligt sommerhus med god udsigt mod Ringkøbing Fjord. Huset bruges privat af ejer. Huset bruges privat af ejer. Huset bruges privat af ejer. Huset bruges privat af ejer. Huset bruges privat af ejer.

Charmerende stråtækt sommerhus i Nymindegab

Hyggeligt sommerhus med god udsigt mod Ringkøbing Fjord. Huset bruges privat af ejer. Huset bruges privat af ejer. Huset bruges privat af ejer. Huset bruges privat af ejer. Huset bruges privat af ejer. Huset bruges privat af ejer.

Poolhus Vester Husby *INTERNET*

Lækkert poolhus på 212 m2 til 14 Personer. Huset er udstyret med 6 soveværelse med sovepladser til 14 personer, 3 badeværelser, køkken og stort spise- og opholdsstue.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse