Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse på Samsø og i området omkring Århus


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse i området omkring Århus, bl.a. private sommerhuse på Samsø, Ballen, Mariager, Mariager Fjord, Odder, Randers, Ry, Silkeborg, Vesterlund og Århus. Finder du en annonce for et sommerhus i området Århus og Samsø spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Fantastisk feriebolig med mulighed for masser af aktivitet med familie og venner. Tæt ved skov og strand med indendørs spa og gymnastiksal.

Boligen er enestående ved at have gymnastiksal, legerum for små børn og billiardrum, og er derfor velegnet til leg og hygge i al slags vejr. Af mulige aktiviteter kan nævnes: fodbold, badminton, floorball, bordtennis, billiard, bordfodbold, airhockey, dart og spa.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse