Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse i Nordjylland, bl.a. Lønstrup og Hirtshals


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse i Nordjylland, bl.a. private sommerhuse i Lønstrup, Hirtshals, Bindslev, Hjørring, Sindal, Skallerup Klit og Tornby. Finder du en annonce for et sommerhus i Nordjylland, bl.a. Lønstrup og Hirtshals spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Nørlev Strand. Hyggeligt familie sommerhus

Hyggeligt sommerhus beliggende 200 m. fra vandet.

Hyggeligt sommerhus v/ Lønstrup

Dejligt, charmerende sommerhus tæt ved havet og i gå-afstand til Lønstrup by. Huset er indrettet med åbent køkken-, spise- og opholdsrum med dejligt lysindfald, brændeovn og udsigt til klitter samt Rubjerg Knude fyr i horisonten.

Energivenligt sommerhus beliggende nær ved Lønstrup

Sommerhuset er meget velbeliggende på en 2700 m2 stor naturgrund ca. 500 m syd-vest for den kendte turistby Lønstrup.

Tornby

Sommerhus ved Tornby med sauna beliggende på naturgrund, ca 500 m fra stranden, Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser 2 med dobbelt seng og 1 med køjeseng. Fra huset er det kort afstand til Hirtshals, tæt til golfbaner, Nordsø center, Fårup sommerland, og et godt område til cykelture.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse