Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse i Nordjylland, bl.a. Lønstrup og Hirtshals


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse i Nordjylland, bl.a. private sommerhuse i Lønstrup, Hirtshals, Bindslev, Hjørring, Sindal, Skallerup Klit og Tornby. Finder du en annonce for et sommerhus i Nordjylland, bl.a. Lønstrup og Hirtshals spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Nørlev Strand. Hyggeligt familie sommerhus

Hyggeligt sommerhus beliggende 200 m. fra vandet.

Hyggeligt Lønstrup-sommerhus

Dejligt, charmerende sommerhus tæt ved havet og i gå-afstand til Lønstrup by. Huset er indrettet med åbent køkken-, spise- og opholdsrum med dejligt lysindfald, brændeovn og udsigt til klitter - og Rubjerg Knude fyr i horisonten.

Fredfyldt ferielejlighed på gård

Højt på bakkerne syd for Hirtshals, med en fantastisk udsigt over Skagerak, ligger Engbjerg, hvor denne lejlighed er findes. 4-5 minutter fra strand og indkøb.

Sommerhus Grønhøj

Højt på bakkerne syd for Hirtshals, med en fantastisk udsigt over Skagerak, ligger Engbjerg, hvor denne lejlighed er findes. 4-5 minutter fra strand og indkøb. 4-5 minutter fra strand og indkøb.

Energivenligt sommerhus i gå-afstand fra Lønstrup

Sommerhuset ligger i rolige omgivelser på 2700 m2 stor grund, der på alle sider er omgivet af lægivende nåletræer. det er opført i 1995 og er løbende blevet renoveret.

Lønstrup

På Havtornvej finder du et veludstyret sommerhus med direkte udsigt over naturskønne arealer. Huset bruges meget af ejerne selv, som værdsætter et velfungerende ferieliv: Så der er gode senge, service nok, havemøbler til alle, terrasser flere steder, så solen kan nydes hele dagen osv.

Tornby

Sommerhus ved Tornby med sauna beliggende på naturgrund, ca 500 m fra stranden, Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser 2 med dobbelt seng og 1 med køjeseng. Fra huset er det kort afstand til Hirtshals, tæt til golfbaner, Nordsø center, Fårup sommerland, og et godt område til cykelture.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse