Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhusudlejning Nordvestjylland


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse i område 7, bl.a. private sommerhuse i Agger, Fur, Hanstholm, Hjarbæk, Klitmøller, Lundø, Lyby Strand, Løgstør, Mors, Nykøbing Mors, Nørre Vorupør, Rønbjerg, Skive, Spøttrup, Sundsøre, Thisted, Viborg, Vigsø, Virksund og Vorupør. Finder du en annonce for et sommerhus i område 7 spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Stort sommerhus til 26 personer med vildmarksbad, finsk grillhus - mange værelser, mange aktiviteter

STORT sommerhus ved Limfjorden, 26 personer Præstegården har plads til 26 overnattende Søger du et stort sommerhus eller stort feriehus med plads og faciliteter til fest, fællesspisning og hygge? Et sted, hvor 26 mennesker kan være omgivet af natur, marker og enge? På vores egen hjemmeside er kalender og priser altid opdateret. Skriv derfor ikke mail med forespørgsel på priser eller ledige perioder.

Det store sommerhus Dingle ved Limfjorden, 41 sengepladser - perfekt til familiekomsammener gruppearbejde og ferie

På vores egen hjemmeside er kalender og priser altid opdateret. Skriv derfor ikke mail med forespørgsel på priser eller ledige perioder.

Feriehus kun 20 meter fra vandet

Unikt fredet hus med nyt stråtag og meget charmerende indvendigt med fritlagte bjælker. 200m2 fyldt med atmosfære på en kæmpestor grund 2o m fra vandet.Unikt fredet hus med nyt stråtag og meget charmerende indvendigt med fritlagte bjælker. 200m2 fyldt med atmosfære på en kæmpestor grund 2o m fra vandet. 200m2 fyldt med atmosfære på en kæmpestor grund 2o m fra vandet.Unikt fredet hus med nyt stråtag og meget charmerende indvendigt med fritlagte bjælker. 200m2 fyldt med atmosfære på en kæmpestor grund 2o m fra vandet. 200m2 fyldt med atmosfære på en kæmpestor grund 2o m fra vandet. 200m2 fyldt med atmosfære på en kæmpestor grund 2o m fra vandet.

Luksussommerhus i Vorupør midt i Nationalpark Thy

Huset ligger ugenert med pragtfuld udsigt til stort klitlandskab og med kort afstand til Vesterhavet og Nationalpark Thy Huset ligger på en stor naturgrund med læ mod vest og lige ned til en lille å Fiskerlejet i Vorupør er stadig uspoleret Her er masser af hav, strand, klitter og skove Nationalpark Thy byder på mange oplevelser Dette Kalmar-hus er bygget i 1995. Der er plads til 8 personer, og huset er indrettet smagfuldt i lyse farver.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse