Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse på Sjælland, Syd


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse på Sjælland, Syd, bl.a. private sommerhuse på Møn, Bogø, Fakse, Præstø, Stege, Ulvshale og Vordingborg. Finder du en annonce for et sommerhus på Sjælland, Syd spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Charmerende bjælkehus i naturidyllen Tibirke Sand mellem Arresø og Kattegat - skønt sommerhus i Nordsjælland

For booking eller spørgsmål, ring på 23 43 31 16. Helårsisoleret bjælkehus til 5 personer med TRÅDLØS INTERNETFORBINDELSE og VARMEPUMPE.

Aktivitets/Spahus 12/14 prs på Marielyst på Falster

Med perfekt beliggenhed kun ca. 900 m.

Stort aktivitetspoolhus

Meget stort aktivitetspoolhus på Marielyst. Der er alt i huset, som stor pool, spabad, sauna,billard, bordtennis, bordfodbold,airhocky, dart mm.

Billard/spahus 14 prs Marielyst

Stort luksussommerhus med aktivitetsrum med pool-billard bordtennis,bordfodbold og dart. Der er stort badeværelse med jacuzzi og sauna og " dobbelt dusch".

Sommerhus i Nordsjælland nær Arresø og Tisvilde Hegn

Internet. Hyggeligt bjælkehus på ugenert skovgrund, for enden af lukket vej.

14 Personers poolhus i Marielyst

POOLFERIE FOR 14 PERSONER. Uanset årstiden er dette attraktive feriehus på 236 m2 perfekt til luksusferie.

12 personers poolhus

Ønsker I en pragtfuld og afslappende ferie i perfekte omgivelser, er dette attraktive murstenshus ideelt. Det ligger i et naturskønt område nær skov og strand.

Stort meget børne venligt sommerhus 12 personer Nordsjælland med SPA sauna.

Asserbo/Liseleje Stort og meget børnevenligt sommerhus med SPA og sauna til 12 personer beliggende i Nordsjælland. Super lækkert sommerhus bygget i fuldtømmer på 2200 m2 stor naturgrund med masser af plads til leg for både børn og voksne.

Sommerhus i skønne Tisvildeleje.

Klassisk Trelleborg-bjælkehus med stor sydvendt terrasse. Huset er indrettet med 3 værelser og stor spise-/opholdsstue med åbent køkken.

Ferielejlighed på idyllisk landejendom i skovkanten - ved Sorø på Midtsjælland

Lejligheden ligger fredeligt og idyllisk på en lystejendom op til stor skov 8 km. nord for sorø.

Nyere 12 pers. Sommerhus tæt ved strand og skov

Nyere spændende sommerhus bestående af entre, bryggers, stor stue/køkken, 2 badeværelser det ene med sauna, 2 soverum med dobbeltsenge, 2 små soverum med udtræksseng til 2 personer, soverum med køjeseng til 2 personer. Første sal - hemsen - stue med yderligere 2 sovepladser.

Stort hus og gæstehus 20 personer

Nyere spændende SOMMERHUS med ANNEKS. Huset bestående af entre, bryggers, stor stue/køkken, 2 badeværelser det ene med sauna, 2 soverum med dobbeltsenge, 2 små soverum med udtræksseng til 2 personer, soverum med køjeseng til 2 personer.

Lækkert børnevenligt sommerhus i rolige omgivelser, nær strand

Sommerhuset er beliggende ca 4 km syd for Marielyst by, på en velplejet havegrund. Der er adgang til en af Danmarks bedste strande ad et stisystem.

Hyggeligt, autentisk og nyrenoveret bondehus med stråtag og stor have i rolige omgivelser.

Nyrerenoveret bondehus (2020) i lille landsby ved navn Moseby Der er 4 km til dejlig badestrand (Hesnæs) Der er 5 km til Pomle Nakke (traktørsted) Der er lavet nyt badeværelse i 2022.

Direkte til strand og havudsigt

Nyt og lækkert arkitekttegnet sommerhus med plads til 6 personer beliggende midt i det charmerende gamle fiskerleje i Rågeleje. Huset har havudsigt fra stue og soveværelser samt direkte adgang til strand og hav.

Sommerhus med havudsigt i Tisvilde

Hyggeligt træsommerhus med den rigtige sommerhusstemning. Der er et soveværelse i hovedhuset med en dobbeltseng og i haven er et nyere anneks med yderligere to sengepladser.

Feriehus med havudsigt i Tisvilde

Helårsisoleret feriehus med havudsigt på lukket vej lige ved Helenekilde Badehotel med under 200 m til stranden og kun en lille gåtur fra den hyggelige hovedgade med biograf, caféer, iskiosker, livsstilsforretninger mm. og en yderst velassorteret købmand.

Poolhus Marielyst med bordfodbold, trampolin mm.

På en helt indhegnet grund ligger dette godt beliggende luksushus, hvor både hus og pool opvarmes med varmepumpe, hvilket minimerer jeres forbrug. Her vil i uanset årstiden få en uforglemmelig ferie i ferieparadiset Marielyst.

Marielyst by. 22 m2. pool, internet, trampolin

Et af de bedste poolrum med loungemøbler, og største pools på Marielyst har dette lyse hyggelige hus, hvor både hus og poolvandet opvarmes med varmepumpe, hvilket minimerer forbruget. Kun 300 meter til det attraktive "nye" centrum af Marielyst med forretninger af alle typer bla; bager, slagter, Netto, Rema1000, restauranter, pizzeriaer, iscafeer, fiskehandler, tøjbutikker, brugskunst .

Marielyst. Billard, bordtennis, dart, 6 pers. spa

Ring/sms nu på tlf. nr.

Poolhus 15 pers. Marielyst. Internet. 21 m2. pool.

Dette rummelige energivenlige luksuspoolhus har 6 soveværelser og 1 stor hems med 4 sovepladser. 3 soveværelser med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge, 1 med 1 enkeltseng og 1 soveværelse med køjer.

Sommerhus Asserbo

Velindrettet sommerhus belliggende på naturgrund i ?Asserbo Plantage? med 2 km gennem plantagen til god badestrand. Huset er indrettet med lys stue med store ovenlysvinduer i åben forbindelse med køkken, nyrenoveret toilet med bruser, soveværelse med 2 enkeltsenge (kan samles til en dobbeltseng), værelse med 2 enkeltsenge, kammer med 1 seng.

Hyggeligt moderne arkitekttegnet hus med havudsigt

Moderne sommerhus bygget i 2010 og tegnet af vandkunsten arkitekter. Beliggende på NordFalster ca 75 minutters kørsel fra København og 25 minutter fra færgen Gedser/Rostock, lige udenfor den hyggelige gamle købstad Stubbekøbing med butikker og supermarkeder samt havn med fiskehandler.

Dejligt sommerhus i RÅGELEJE

Et usædvanligt hyggeligt og meget charmerende fritidshus beliggende på en gammel beplantet naturgrund. Gåafstand til købmand, bus og den dejlige badestrand.

Ferielejlighed nær København

Feriebolig Nordsjælland nær København, Farum, Ganløse Overnatning i fredfyldte omgivelser ved Bastrup Sø Fri parkering - WiFi (fibernet) - YouSee TV-pakke Feriebolig Nordsjælland ligger 25 km nord for København mellem Farum og Ganløse ved Bastrup Sø. Vi har en attraktive Ferielejlighed på 160 m2 og Det Store Værelse på 50 m2, begge er bygget i de bedste materialer og udstyret med TV (YouSee TVpakke), WI-FI (fibernet).

Rørvig - Charmerende lækkert sommerhus 400 m fra Kattegat

400 m til super strand - Krabbefiskeri for børn ved Rørvig Havn - Rådyr i haven

Moderne, vaskemaskine, opvaskemaskine, nemt at rengøre, loft til kip.
Det er et utrolig dejligt hus, der ligger centralt til alt i Rørvig.

Nyt, dejligt feriehus for 8 personer udlejes i Veddinge bakker - et af Danmarks smukkeste områder

Veddinge Bakker i det smukke Odsherred ligger i et roligt og meget kuperet område i et af Danmarks smukkeste områder ca. 1 times kørsel vest fra København
Skønne sandstrande findes inden for gåafstand

Skønt åbent og moderne køkken med en hyggelig spiseplads og en dejlig stor stue med stenvæg og moderne møbler.

Nyrenoveret sommerhus tæt på badestrand med plads til 8 personer.

For enden af lukket vej ligger dette nyrenoverede sommerhus tæt på fantastisk badestrand. Der er masser af sol på grunden på alle tider af dagen.

Sommerhus i første række til havet, og med privat adgang til badestrand udlejes.

Kystvej 3 er et klassisk sommerhus i træ, beliggende direkte til vandet og solnedgangen. 150 meter oppe ad vejen er der adgang til stranden via vejlaugets fællestrappe.

Tisvildeleje super beliggenhed

Sommerhus, Tisvildeleje, 7-8 sovepladser, 3 soveværelser, 99 m2, 300 m. til vand, Strandbakkevej 8 3220, opvaskemaskine, TV, vaskemaskine Sommerhus til 7-8 personer I centrum af Tisvildeleje (300 meter til strand, by og station).

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse