Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse på Sjælland, Syd


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse på Sjælland, Syd, bl.a. private sommerhuse på Møn, Bogø, Fakse, Præstø, Stege, Ulvshale og Vordingborg. Finder du en annonce for et sommerhus på Sjælland, Syd spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Sommerhus direkte til vandet (Møn)

Dejligt sommerhus direkte til vandet, beliggende på stor grund med mange læ og sol muligheder. Der er meget at opleve på Møn bl.

Autentisk rummeligt sommerhus tæt på stranden

Huset er på 113 m² med stuen/køkkenalrum og 4 værelser med i alt 5 senge, herunder 1 køjeseng og 3 dobbeltsenge og en rejseseng til et barn på 0-3 år, en stor terrasse mod øst og mod syd, haveborde- og stole, et toilet og brusebad med gulvvarme og en stor aflukket have på lukket/blind vej. Huset er dejligt lyst, rummeligt og har derudover: - Brændeovn - Varmepumpe, der også kan køle - Bålplads og stor kuglegrill - Spil, også til haven - Håndklæder og linned, tæpper - Fladskærms-TV med Chromecast - WiFi - Kaffemaskine, elkedel, brødrister, ovn, køleskab og komfur, opvaskemaskine - Alt derudover, hvad der skal være i et køkken.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse