Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse i Vejle og omegn


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse i område 13, bl.a. private sommerhuse i Vejle, Billund, Endelave, Fredericia, Horsens, Hvidbjerg, Hvidbjerg, Juelsminde og Kolding. Finder du en annonce for et sommerhus i område 13 spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Nyere sommerhus tæt på vandet.

Sommerhuset er opført i 2012. Det er beliggende i Sønderby midt mellem Horsens og Juelsminde.

Idyllisk sommerhus 100 m fra Binderup Strand

Kausvej 8 ligger tæt ved stranden og under 2 min. fra indkøb og grillbar.

Sommerhus med vandudsigt

Nyrenoveret hus på 80 m2 med flere solterrasser samt 20 m2 anneks med eget nyt toilet og bad. Beliggende på et pænt lukket bevokset grund til vandet.

Ferielejligheder tæt på Legoland

Ferielejlighederne er beliggende i landlige omgivelser, kun 10 minutters kørsel fra Legoland, Legohouse, Lalandia og WOW park, på den ene side - samt Givskud Zoo og Kongernes Jelling på den anden side. Lejlighederne er i 2 plan.

Udsigt over Genner Bugt

Moderniseret og charmerende sommerhus i roligt og børnevenligt område tæt ved natur og god strand. Sommerhus på 74m² med plads til 4 pers.Moderniseret og charmerende sommerhus i roligt og børnevenligt område tæt ved natur og god strand. Sommerhus på 74m² med plads til 4 pers. Sommerhus på 74m² med plads til 4 pers.

Sommerhuset Strandbo ved Pøt

Hyggeligt lille sommerhus på 55 m2 som er løbende renoveret. Huset er beliggende i det lille sommerhusområde Nørgårds Strand, som siden er blevet omkranset af et større sommerhusområde Pøt Strandby, men området har stadig bevaret charmen fra da det blev etableret i 1947.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse