Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse på Fyn, Nord


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse på Fyn, Nord, bl.a. private sommerhuse Blommenslyst, Bogense, Bøjden, Fyns Hoved, Hasmark, Helnæs, Kerteminde, Munkebo og Odense. Finder du en annonce for et sommerhus på Fyn, Nord spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Stort Feriehus med swimmingpool

Huset er på 356 m2, ligger på meget stor grund i rolige omgivelser i mindre landsby 4 km fra én af Danmark bedste badestrande.

Vores dejlige feriehus i Munkebo

Moderniseret feriehus ved Kertinge Nor Skøn beliggenhed direkte ved fjordstrabd med panoramaudsigt og egen bådebro. Byggeår 1935 ombygget / moderniseret / tilbygget 1999/2007/2012 67 m2 Huset er til max 4 personer og husdyr er ikke tilladt Vi har egen bådebro med jolle som gerne må benyttes Opholdsstue på 20m2 med brændeovn og varmepumpe.

Hus i 1. række

Hus i 1 række. 70 m2.

Lækkert børnevenligt feriehus m/ Stor swimmingpool

Lækkert feriehus i sten med swimmingpool, spa og sauna. Huset er bygget i 1986 og renoveret løbende, og det ligger på en naturgrund.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse