Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse Sjælland, Nord


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse på Sjælland, Nord, bl.a. private sommerhuse Asserbo, Frederikssund, Frederiksværk, Helsinge, Hundested, Kulhuse, Liseleje, Rågeleje, Smidstrup Strand og Tisvildeleje. Finder du en annonce for et sommerhus på Sjælland, Nord spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Sommerhus med havudsigt i Tisvilde

Hyggeligt træsommerhus med den rigtige sommerhusstemning. Der er et soveværelse i hovedhuset med en dobbeltseng og i haven er et nyere anneks med yderligere to sengepladser.

Feriehus med havudsigt i Tisvilde

Helårsisoleret feriehus med havudsigt på lukket vej lige ved Helenekilde Badehotel med under 200 m til stranden og kun en lille gåtur fra den hyggelige hovedgade med biograf, caféer, iskiosker, livsstilsforretninger mm. og en yderst velassorteret købmand.

Lyst og rummeligt sommerhus på stor solrig grund

I det naturskønne område Udsholt Strand ligger dette store og velindrettede sommerhus, som indeholder alle moderne bekvemmeligheder. Huset er lyst og rummeligt og indretningen er hyggelig og venlig.

Dejlig norsk træhytte i Liseleje, Tollerup Strand

Dejligt træhus med rolig beliggenhed tæt på fremragende badestrand. Max.

Stort meget børne venligt sommerhus 12 personer

Stort og meget børnevenligt sommerhus med SPA og sauna til 12 personer beliggende i Nordsjælland Asserbo/Liseleje Super lækkert sommerhus bygget i fuldtømmer på 2200 m2 stor naturgrund med masser af plads til leg for både børn og voksne. Sommerhuset er bygget i 2001 og byder på 175 m2 fordelt på fire værelser med sovepladser til 12 personer.

Sommerhus Asserbo

Velindrettet sommerhus belliggende på naturgrund i ?Asserbo Plantage? med 2 km gennem plantagen til god badestrand. Huset er indrettet med lys stue med store ovenlysvinduer i åben forbindelse med køkken, nyrenoveret toilet med bruser, soveværelse med 2 enkeltsenge (kan samles til en dobbeltseng), værelse med 2 enkeltsenge, kammer med 1 seng.

Sommerhus på Tibirke Sand ved Asserbo og Arresø

Charmerende sommerhus i Kongernes Nordsjælland mellem Arresø og Kattegat. Ugenert beliggende sommerhus og feriebolig i Nordsjælland på Tibirke Sand ved Asserbo og tæt ved Arresø, danmarks største sø, på en 2100 kvadratmeter stor velholdt naturgrund med træer og buske.

Direkte til strand og havudsigt

Nyt og lækkert arkitekttegnet sommerhus med plads til 8 personer beliggende midt i det charmerende gamle fiskerleje i Rågeleje. Huset har havudsigt fra stue og soveværelser samt direkte adgang til strand og hav.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse