Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse Sønderjylland, Øst


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse i Sønderjylland, Øst, bl.a. private sommerhuse på Als, Diernæs Strand, Egernsund, Gråsten, Hejlsminde, Kegnæs, Kollund, Mommark, Nordborg, Nordborg, Sydals, Sønderborg og Åbenrå. Finder du en annonce for et sommerhus i Sønderjylland, Øst spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Super panorama

Yderst familievenlig. Drømme panoramaudsigt ! Den vel nok bedste placering i området.

Dejligt sommerhus til 6 pers. til leje i Mommark

Sommerhus på Als - Mommark, Danmark. Dejligt luksussommerhus for max.

Husbåd BOIE

HEJ! og velkommen til din maritime pause, på vores "hyggelige" og lysfyldte husbåd "BOIE", i første række af Flensborg Fjord ved Østersøen. Ferie med en forskel! Nyd din smukkeste tid på året med en 360° panoramaudsigt over Marina Minde havn ved porten til det danske sydhav i Egernsund, nær den tysk/danske grænse.

Husbåd Hecht

Nyd din bedste tid på året ombord på vores højkvalitets "Hecht" i Egernsund, direkte ved Flensborg Fjord - indlejret i et af Danmarks smukkeste kystlandskaber. Ved reservation året rundt er der plads til op til 5 personer i 2 separate soveværelser.

Husbåd Knobis DREAM PLACE

Ferier lige ved havet med dansk-maritime flair - i første række af Flensborg Fjord . .

Husbåd blåbær

Ferier lige ved havet med dansk-maritime flair - i første række af Flensborg Fjord . .

Dejlig feriehus på øen Als.

Boligen: Huset er centralt beliggende i Asserballeskov tæt på Fynshav på Als, i landlige omgivelser, med kort afstand til strand og alle seværdigheder på Als. Huset er med et soveværelse med dobbeltseng, Køkken og et Toilet med brusebad.Lyst og moderne sommerhus udlejes. 3 soveværelset, dB seng, dB seng, dB sovesofa. 3 soveværelset, dB seng, dB seng, dB sovesofa.

Landsbyidyl ved Lillebælt

Kom og besøg vores charmerende landsted. Op til 6 feriegæster finder du her på 99m ² plads, med u.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse