Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Private sommerhuse i Nordjylland, bl.a. Skagen


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse i Nordjylland, bl.a. private sommerhuse i Skagen, Gammel Skagen, Hulsig, Skiveren og Aalbæk. Finder du en annonce for et sommerhus i Nordjylland, bl.a. Skagen spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


6 person sommerhus i Jegumferieland bygget i 2005

Nyere sommerhus på 75 m2 i Jegumferieland. Ikke så langt fra den jyske vestkyst, med internet opkobling.

Sommerhus i Ålbæk - tæt på Skagen

Hyggeligt lille sommerhus på 47 kvm beliggende i skønt fredet klitområde med blot 200 meter til dejlig børnevenlig badestrand. Der er 20 km til Skagen, som kan nås på cykel ad smuk rute gennem klitområder og skov, eller med tog fra Ålbæk station 2 km sommerhuset.

Idyllisk Skagenshus

Skagen idyl. Hyggeligt charmerende byhus som ligger ugeneret og alligevel tæt på byens centrum og strand.

Tæt på strand i Ålbæk

Kom og hold en dejlig ferie her i Ålbæk. Vi bor ca.

Sommerhus ved Limfjorden ved Amtoft

Charmerende sommerhus med spabad, bygget i 1972. Ombygget og tilbygget 1998, så det i dag fremstår som en særdeles dejlig feriebolig på alle årstider.

Dejligt ugenert sommerhus i eftertragtet område

Lodskovvad i nærheden af Ålbæk er et eftertragtet område af holde ferie i. Dette skyldes særligt den lækre børnevenlige strand, golfbanen Hvide Klit og de mange aktivitetsmuligheder i området.

Sommerhus Skagen

Charmerende sommerhus, beliggende i den nordlige udkant af Skagen, nær Grenen. Nyrenoveret sommerhus, beliggende i rolige omgivelser i den nordlige udkant af Skagen.

Sommerhus i gåafstand fra Skallerup Seaside Resort

Sommerhuset har en særdeles god beliggenhed på en 2700 m2 stor grund. Foran sommerhuset er der en fredet slugt, og bag sommerhuset er det et stort ubebygget fællesareal.

Natur, fiskeri, adgang til båd, fantastisk hus

Dette velindrettede stenhus på hele 120m2 er opført i 2005 på en 1Fantastisk beliggenhed og natur. Gode fiskemuligheder og adgang til brug af båd.

Flot og dejligt, træsommerhus i Odsherred

Herligt, flot og traditionelt feriehus bygget i træ og totalrenoveret i 2016. Huset fremtræder flot i sort med hvide vinduer, og er beliggende på Sjællands Odde.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse