Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse på Sjælland, Syd, Lolland, Falster, Marielyst


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse på Sjælland, Syd, bl.a. private sommerhuse på Lolland, Falster, Marielyst, Askø, Bandholm, Falster, Fejø, Gedesby, Gedser, Hyldtofte, Lolland Falster, Maribo, Nakskov, Nykøbing Falster, Næsby Strand og Sakskøbing. Finder du en annonce for et sommerhus på Sjælland, Syd, Lolland, Falster, Marielyst spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Ferielejlighed 70 m2 udlejes med tennisbane

Lejligheden er 70 m2 med stor have og tennisbane: - Ingen Internet - Stor stue med tv og udgang til terrasse og have - Åbent køkken med spiseplads, opvaskemaskine og komfur - Køleskab med fryser - Soveværelse med dobbeltseng - Soveværelse med dobbeltseng - Soveværelse med 2 køjesenge - Toilet med brusebad - Toilet Sengepladser, dyner og hovedpuder og service til 8 personer (eget sengetøj medbringes) Lejen er excl. EL-VAND og VARME Nøglerne udleveres på adressen Nøglerne udleveres på adressen Ved afrejse skal der rengøres Ankomst tidligst kl.

Marielyst

Dejligt stort fritidshus på 153 m2, beliggende i Marielyst. Huset er indrettet med bryggers, 4 soveværelser, 2 store hemse, opvarmet swimmingpool, sauna, 2 badeværelser samt opholdsstue med udgang til stor delvis overdækket terrasse.

LOLLANDSSkønne Sydkyst

Ferielejlighed 25-1 er en meget hyggelig og velindretet, den har 1 værelse med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkelt senge med elevation. opvaskemaskine, mikroovn, ovn, kogeplader, fjernsyn med parabol, solbalkon med havemøbler, håndvask toilet og brusebad.

LOLLANDS Skønne Sydkyst

Ferielejlighed 25-2 er en meget spændende og hyggelig feriebolig med sauna, spabad, stjernehimmel i stuen, sol balkon med havemøbler, hems med udsigt over østersøen og i klart vejr, kan man se Femeren og Tyskland. Ligger 50 m fra stranden.

Lollands skønne dydkyst

Feriehus 25-3 et hyggeligt 2 etager feriehus. Feriehuset har 7 sovepladser, 2 værelser med dobbelt senge, 1 værelse med køjesenge samt en soveplads i den ene stue.

Ferielejlighed 120 m2 udlejes på Marielyst

Lejligheden er 120 m2 med stor have: - Ingen Internet - Stor stue med tv og udgang til terrasse og have - Åbent køkken med spiseplads, opvaskemaskine og komfur - Køleskab med fryser - Soveværelse med dobbeltseng - Soveværelse med dobbeltseng - Soveværelse med 2 køjesenge - Toilet med brusebad - Toilet Sengepladser, dyner og hovedpuder og service til 8 personer (eget sengetøj medbringes) kochsminde-feriebolig-udlejning-paa-marielyst Lejen er excl. EL-VARME KR.

Totalrenoveret sommerhus ved Marielyst

Sommerhuset ligger 600m fra Danmarks bedste badestrand, der nås gennem lukkede stisystemer. Alt er nyt både inde som ude.

Billard/spahus 14 prs Marielyst

Stort luksussommerhus med aktivitetsrum med pool-billard bordtennis,bordfodbold og dart. Der er stort badeværelse med jacuzzi og sauna og " dobbelt dusch".

Aktivitetshus 12 prs i Marielyst

Billard/spahus med plads op til 12 prs. Huset ligger ved Marielyst som er et af de allermest populære feriesteder øst for Storebælt.

Stort Wellnessommerhus Marielyst

Stort luksussommerhus med bla: stor swimspa, 6 prs spabad, sauna,aktivitetsrum med billard bordtennis, bordfodbold, dart, dobbelt dampkabine, trådløst internet mm. Huset er på 270m2 med 8 soveværelser og 2 store høje hemse med boxsenge, det ligger ved Marielyst ca 900m fra skøn badestrand.

Marielyst 14 Personers poolhus tæt på centrum

POOLFERIE FOR 14 PERSONER Uanset årstiden er dette attraktive feriehus på 236 m2 perfekt til luksusferie. I maj 2020 er huset renoveret udvendig og i december 2020 er huset totalrenoveret indvendig.

Poolhus Marielyst, internet, trampolin bordfodbold

I dette godt beliggende luksushus, hvor både hus og pool opvarmes med varmepumpe, hvilket minimerer jeres forbrug, vil i uanset årstiden få en uforglemmelig ferie i ferieparadiset Marielyst. Om i bare vil slappe af, være aktiv eller arbejde lidt på jeres medbragte computer har i alle mulighederne i dette lyse og venlige træhus.

14 personers poolhus for enden af lukket vej

14 PERSONERS POOLFERIEHUS TIL 2-3 FAMILIER På en dejlig lukket ende-grund i idylliske omgivelser i nærheden af en 18 hullers Golfbane, finder du dette dejlige 165 m2 luksussommerhus som er moderniseret i 2014. Huset har en stor afskærmet terrasse mod syd og en overdækket terrasse til aftensolen samt en morgen terrasse mod øst.

14 personers poolhus tæt på Marielyst by og strand

Huset er fra 2005 Renoveret i år 2016 Husets 168 m2 ligger på en 1. 680 m2 stor naturgrund med mange parkeringspladser på grunden.

Marielyst by. 22 m2. pool, internet, trampolin,TV3

Et af de bedste poolrum med loungemøbler, og største pools på Marielyst har dette lyse hyggelige hus, hvor både hus og poolvandet opvarmes med varmepumpe, hvilket minimerer forbruget. Kun 300 meter til det attraktive Marielyst "nye" centrum med forretninger af alle typer bla; bager, slagter, Netto, Rema1000, restauranter, pizzeriaer, iscafeer, fiskehandler, tøjbutikker, brugskunst og slikkepindværksted.

Marielyst. Billard, bordtennis, dart, 6 pers. spa

Ring/sms nu på tlf. nr.

Poolhus 15 pers. Marielyst. Internet. 21 m2. pool.

Dette rummelige energivenlige luksuspoolhus har 6 soveværelser og 1 stor hems med 4 sovepladser. 3 soveværelser med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge, 1 med 1 enkeltseng og 1 soveværelse med køjer.

Hyggeligt moderne arkitekttegnet hus med havudsigt

Moderne sommerhus bygget i 2010 og tegnet af vandkunsten arkitekter. Beliggende på NordFalster ca 75 minutters kørsel fra København, lige udenfor den hyggelige gamle købstad Stubbekøbing med butikker og supermarkeder samt havn med fiskehandler.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse