Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse på Sjælland, Syd, Lolland, Falster, Marielyst


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse på Sjælland, Syd, bl.a. private sommerhuse på Lolland, Falster, Marielyst, Askø, Bandholm, Falster, Fejø, Gedesby, Gedser, Hyldtofte, Lolland Falster, Maribo, Nakskov, Nykøbing Falster, Næsby Strand og Sakskøbing. Finder du en annonce for et sommerhus på Sjælland, Syd, Lolland, Falster, Marielyst spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Aktivitets/Spahus 12/14 prs på Marielyst på Falster

Med perfekt beliggenhed kun ca. 900 m.

Stort aktivitetspoolhus

Meget stort aktivitetspoolhus på Marielyst. Der er alt i huset, som stor pool, spabad, sauna,billard, bordtennis, bordfodbold,airhocky, dart mm.

Billard/spahus 14 prs Marielyst

Stort luksussommerhus med aktivitetsrum med pool-billard bordtennis,bordfodbold og dart. Der er stort badeværelse med jacuzzi og sauna og " dobbelt dusch".

14 Personers poolhus i Marielyst

POOLFERIE FOR 14 PERSONER. Uanset årstiden er dette attraktive feriehus på 236 m2 perfekt til luksusferie.

12 personers poolhus

Ønsker I en pragtfuld og afslappende ferie i perfekte omgivelser, er dette attraktive murstenshus ideelt. Det ligger i et naturskønt område nær skov og strand.

Poolhus til 18 personer ved Rødby, Lolland.

Stort og indbydende sommerhus med gode aktivitetsmuligheder beliggende ca. 300 fra det smukke dige og Østersø-sandstranden med laguner, der gør badeferien ekstra børnevenlig.

Ferielejlighed på idyllisk landejendom i skovkanten - ved Sorø på Midtsjælland

Lejligheden ligger fredeligt og idyllisk på en lystejendom op til stor skov 8 km. nord for sorø.

Lækkert børnevenligt sommerhus i rolige omgivelser, nær strand

Sommerhuset er beliggende ca 4 km syd for Marielyst by, på en velplejet havegrund. Der er adgang til en af Danmarks bedste strande ad et stisystem.

Poolhus Marielyst med bordfodbold, trampolin mm.

På en helt indhegnet grund ligger dette godt beliggende luksushus, hvor både hus og pool opvarmes med varmepumpe, hvilket minimerer jeres forbrug. Her vil i uanset årstiden få en uforglemmelig ferie i ferieparadiset Marielyst.

Marielyst by. 22 m2. pool, internet, trampolin

Et af de bedste poolrum med loungemøbler, og største pools på Marielyst har dette lyse hyggelige hus, hvor både hus og poolvandet opvarmes med varmepumpe, hvilket minimerer forbruget. Kun 300 meter til det attraktive "nye" centrum af Marielyst med forretninger af alle typer bla; bager, slagter, Netto, Rema1000, restauranter, pizzeriaer, iscafeer, fiskehandler, tøjbutikker, brugskunst .

Marielyst. Billard, bordtennis, dart, 6 pers. spa

Ring/sms nu på tlf. nr.

Poolhus 15 pers. Marielyst. Internet. 21 m2. pool.

Dette rummelige energivenlige luksuspoolhus har 6 soveværelser og 1 stor hems med 4 sovepladser. 3 soveværelser med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge, 1 med 1 enkeltseng og 1 soveværelse med køjer.

Hyggeligt moderne arkitekttegnet hus med havudsigt

Moderne sommerhus bygget i 2010 og tegnet af vandkunsten arkitekter. Beliggende på NordFalster ca 75 minutters kørsel fra København og 25 minutter fra færgen Gedser/Rostock, lige udenfor den hyggelige gamle købstad Stubbekøbing med butikker og supermarkeder samt havn med fiskehandler.

Nyrenoveret sommerhus tæt på badestrand med plads til 8 personer.

For enden af lukket vej ligger dette nyrenoverede sommerhus tæt på fantastisk badestrand. Der er masser af sol på grunden på alle tider af dagen.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse