Hus info:
  Hus nr.: 1168
  Område: Marielyst
  Personer: 11
  Soverum: 5
  Husdyr tilladt:
  Rygning tilladt:
  Havudsigt:
  Areal: 155 m2
  Opført: 0
     
Udstyr
  Swimmingpool:
  Spabad:
  Sauna:
  Opvaskemaskine:
  Microbølgeovn:
  Fryser:
  Vaskemaskine:
  Tørretubler:
  Barnestol:
  Barneseng:
  Tv:
  Parabol/kabel:
  Internet
  Brændeovn:
  Varmepumpe
 
Afstande:
  Hav / sø: 300 m
  Indkøb: 600 m
Udlejer:
  Udlejer: kjeld Hansen
 
Udlejer har udlejet dette hus her
på portalen siden marts 2010

Poolhus Marielyst med bordfodbold, trampolin mm.




Kontakt udlejer

Find flere sommerhuse i Danmark her.


Husbeskrivelse:

På en helt indhegnet grund ligger dette godt beliggende luksushus, hvor både hus og pool opvarmes med varmepumpe, hvilket minimerer jeres forbrug. Her vil i uanset årstiden få en uforglemmelig ferie i ferieparadiset Marielyst. Om i bare vil slappe af, være aktiv eller arbejde har i alle mulighederne i dette lyse og venlige træhus.
Skøn poolafdeling (nu med loungemøbler) med 21 m2. pool og 5 personers spapool, hvor i rigtigt kan få løsnet alle stive muskler ved hjælp af massagedyserne. Fra badeværelset med vaskemaskine og tørretumbler i poolafdelingen er der adgang til stor sauna.
Stue med lædersofaer, brændeovn, bordfodbold, skrivebord med printer, scanner, kopi og faxmaskine. Gratis trådløs internetadgang. Hyggelig hems med fjernsyn, dvd og PS 2. 49" TV med ca. 200 fjernsynskanaler bl.a. 3, 3 og mange film og børnekanaler. DVD/blu-ray afspiller. Radio med CD.
Køkken har selvfølgelig alt i moderne hjælpemidler, maden skal i dog selv lave, hvis i da ikke hellere vil gå på en af de mange restauranter vi har på Marielyst. I kan jo også vælge bare hente en pizza. 2 soveværelser i hver sin ende af huset, hvor alle 4 soveværelser er med adskillelige dobbeltsenge og med direkte udgang til haven. Fliser med gulvvarme i begge badeværelser, køkken og poolafdeling. Parketgulv i stue og soveværelser. I haven trampolin, gynge, rutsjebane, sandkasse, basketkurv, bålplads og forskellige legeredskaber/køretøjer. Desuden udendørs pejs, grill, dart, stigegolf og mange havemøbler. 2 terrasser, hvor den ene vender imod sydøst. Aftensolen har i på den vestvendte , både åbne og overdækkede terrasse. Grunden er helt indhegnet.
3 minutters gang og i er ved Danmarks bedste og børnevenlige sandstrand, som er 20 kilometer lang og 50 meter bred. 500 meter til indkøb, restaurant, fuglereservat, og stor skov med vilde heste, okser og en indelukket hundeskov.
18 hullers golfbane, 3 gokartbaner, paintball, Fun.

Huset udlejes i de billigste sæsoner:
Uge med valgfri ankomstdag 4000 kr.
2 - 5 hverdage. Pr overnatning 700 kr. 3/4/5 overnatninger 2000/2500/2800 kr.
Weekend hvor det er samme pris for 3, som for 2 overnatninger 3700 kr.
Dagsprisen i prislisten er for hverdage (højere i weekend).

Juleugen er med ankomst 20, 21 eller 22 december.
Nytårsugen er med ankomst 27, 28 eller 29 december.


Bedømmelser:
Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelse



Placering på kort:


Lejepriser:
Esc for at lukke