Hus info:
  Hus nr.: 2905
  Område: Kragenæs
  Personer: 5
  Soverum: 2
  Husdyr tilladt:
  Rygning tilladt:
  Havudsigt:
  Areal: 40 m2
  Opført:
     
Udstyr
  Swimmingpool:
  Spabad:
  Sauna:
  Opvaskemaskine:
  Microbølgeovn:
  Fryser:
  Vaskemaskine:
  Tørretubler:
  Barnestol:
  Barneseng:
  Tv:
  Parabol/kabel:
  Internet
  Brændeovn:
  Varmepumpe
 
Afstande:
  Hav / sø: 0 m
  Indkøb: 200 m
Udlejer:
  Udlejer: STERN Hausboot APS
 
Udlejer har udlejet dette hus her
på portalen siden november 2021

Husbåd STERN XIBesøg udlejers hjemmeside
Kontakt udlejer


Husbeskrivelse:

Husbåden fra 2021 fra mærket Stern Hausboot står klar til dig i havnen Lystcamp i Kragænes på Lolland i det danske Smålandshav.
Den kan ikke sejle og kræver derfor ikke bådkort.

Husbåden har 2 soveværelser, 1 stue/spisestue, tekøkken, brusebad, separat toilet, WiFi. Boligarealet er 40m² og udstyret opfylder alt hvad du kan ønske dig. Nyd bekvemmeligheden ved en fuldt udstyret ferieudlejning og friheden ved at være på vandet. Dette er ren afslapning, bare "ferie på forreste række". Den rummelige solterrasse strækker sig over hele overetagen og byder på panoramaudsigt over lystbådehavnen og øerne i det danske Smålandshav. En vidunderlig XL strandstol og liggestole inviterer til ren afslapning eller nydelsen af en solnedgang.

Kun produkter af naturlig oprindelse, som er 100 % biologisk nedbrydelige, bruges til at rengøre STERN husbådene.
Det gælder også alt, hvad du finder ombord: toiletpapir, køkkenrulle, sæbe, opvaskemiddel, shampoo og brusegel!

Marina Lystcamp ligger i den lille idylliske landsby Kragenæs på Lolland i Danmark. Her kan du nyde smukke solopgange og solnedgange over det danske Smålandshav. Fra husbåden kan du på få minutter gå til kunstmonumentet "Dodecalith", en af Lollands hovedattraktioner. Vi kan også anbefale at tage en af de små færger til Femø eller Fejø for en uforglemmelig dagstur. I bil kan du køre byerne Maribo og Nakskov på 20 minutter. I Maribo kan du besøge domkirken og derefter tage på en sejltur med udflugtsbåden gennem Maribo Søernes Naturpark. Besøger du Nakskov, anbefaler vi en tur med postbåd. Denne tager dig gennem den smukke naturpark Nakskov Fjord. Knuthenborg Safaripark, hvor du kan se over 1000 vilde dyr, ligger blot en lille køretur fra Marina Lystcamp. Er du mere til indendørs vandhygge, kan du i stedet køre til vandlandet Lalandia Aquadome. Så hvis du vil, er der ret meget at lave på Lolland!

Marina Lystcamp inklusive den tilstødende campingplads og den tilhørende infrastruktur/fritidsfaciliteter er meget velbeskrevet på følgende hjemmeside:

https://marinalystcamp.dk/da/


Bedømmelser:
Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelsePlacering på kort:


Lejepriser:
Esc for at lukke