Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhusudlejning Blokhus & Løkken


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse i Nordjylland, bl.a. privat sommerhus Blokhus og privat sommerhus Løkken. Finder du en annonce for et sommerhus i Nordjylland, bl.a. Blokhus og Løkken spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside. 

 


Løkken 60m2, hyggeligt sommerhus beliggende på stor grund midt i klitterne med god afstand til naboerne. Sommerhusidyl når det er bedst.

Huset ligger skønt placeret i et klitområde, og hvor end man ser ud ad vinduerne i huset, mødes øjet af den vilde klitbevoksning. Familiens hund er også velkommen på ferie her.

Højtbeliggende udsigts sommerhus med havudsigt fra hus og hævede terrasser, Jennysvej 33, Løkken

Beliggende højt med trapper op til huset på klitterne kuperet natur med smuk udsigt over havet og området. Huset er med klitter og læ kroge og sti til havet og et stort areal som frit kan benyttes, meget velegnet for husdyr med lukket terrasse og adgang til stor klitområde Huset har 2 soveværelser og en lille hyggeligt køjerum lige ved siden af soveværelset.

Stort sommerhus i Blokhus med pool, spa, sauna og gratis wifi

Stort feriehus med pool, spa og sauna, dart, bordtennis, billard og bordfodbold Se vores hjemmeside http://www. blokhuscenter.

Spa Unik utraditionelt udsigts sommerhus med havudsigt, Jomfrubakkerne 15, løkken

Huset er i flere plan og er højtbeliggende på attraktiv kuperet klitgrund med flot udsigt over Vesterhave. Huset har alt og er højisoleret med 3 lag termoglas og nye møbler fra 2019.

Blokhus. Sommerhus til 4 personer. Panoramaudsigt over Jammerbugten Fri Wi-Fi

Dejligt lyst og velholdt sommerhus med panoramaudsigt over Jammerbugten og klitlandskabet. Huset er ugenert beliggende på stor (3000 kvm.

Løkken 80 m2, 8 personer sommerhus i idylliske omgivelser, åbne marker så langt øjet rækker.

I området ved Grønhøj Strand ? ikke langt fra Løkken - ligger dette dejlige feriehus med spa-badekar i fredelige og rolige omgivelser for enden af en lukket vej. Fra huset er der skøn udsigt over åbne marker.

Candidusvej 7

Lyngsaa strand er en af Danmarks fineste, og mest børnevenlige strand på østkysten. Området ligger syd for Sæby, og er et af de populæreste feriesteder for alle aldre, især børnefamilier, på grund af den fine børnevenlige sandstrand, havbunden bliver kun langsomt dybere og er uden ?huller?.

Hyggeligt sommerhus i Nr. Lyngby3161

54 m2 velholdt træhus, 1979. 2441 m2 lukket naturgrund med gode læ forhold.54 m2 velholdt træhus, 1979. 2441 m2 lukket naturgrund med gode læ forhold. 2441 m2 lukket naturgrund med gode læ forhold.54 m2 velholdt træhus, 1979. 2441 m2 lukket naturgrund med gode læ forhold. 2441 m2 lukket naturgrund med gode læ forhold. 2441 m2 lukket naturgrund med gode læ forhold.

Stort sommerhus ved Grønhøj Strand mellem Løkken og Blokhus udlejes

Huset er opført i 1988/94 og er på 101m2. Huset ligger kun 10-12 minutters gang fra stranden på en ca.

Sommerhus - Løkken 2024 sæson

Lækkert sommerhus, i perfekt stand, udlejes. Huset er på 84 m2, og dertil hører naturgrund på 2.2-4 personers nyrenoveret feriebolig udlejes med kort afstand til stranden og Løkken centrum. Ferieboligen er til 2 voksne med mulighed for opredning til 2 børn ekstra. Ferieboligen er til 2 voksne med mulighed for opredning til 2 børn ekstra.2-4 personers nyrenoveret feriebolig udlejes med kort afstand til stranden og Løkken centrum. Ferieboligen er til 2 voksne med mulighed for opredning til 2 børn ekstra. Ferieboligen er til 2 voksne med mulighed for opredning til 2 børn ekstra. Ferieboligen er til 2 voksne med mulighed for opredning til 2 børn ekstra.

Sommerhus idyl i Blokhus

Kun 800m fra Blokhus by og strand ligger dette hyggelige sommerhus på 66 m2. Huset råder over 2 soveværelser, begge med dobbeltsenge samt et hyggeligt anneks med 2 sovepladser.

Poolhus Løkken

Velholdt og dejligt Sonne pool fritidshus (træ) beliggende i populære Løkken Syd. Huset ligger på stor lukket naturgrund og i gå afstand til Løkken by og indeholder alle tænkelige former for udstyr - bl.

Skønt sommerhus i Grønhøj

Smagfuldt indrettet sommerhus 800 m. fra Danmarks bedste strand.

Velholdt sommerhus til 4 personer

Vores skønne sommerhus udlejes privat med plads til 4 personer og med 2 soveværelser 1 lille gæsteværelse, nyt badeværelse fra 2024. Køkken og alrum i?et med lækker spisekrog m3d flot udsigt over området.

Stor sommerbolig i Blokhus med sauna, pool & spa

Stort sommerhus med Pool, spa og sauna plads til 21 personer. (kan også lejes i weekender uden for højsæson) Der kan også lejes det til 7 personer mere da der er en afdeling der kan åbnes.

Nyere sommerhus i fredet klit - tæt på strand

Nyere sommerhus (bygget 2020) på stor grund i det fredede område Ferborg mellem Rødhus og Blokhus. 160 m til stranden.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse