Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse på Djursland, Nord


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse på Djursland, Nord, bl.a. private sommerhuse på Anholt, Bønnerup Strand, Djursland, Fjellerup, Glesborg og Grenå. Finder du en annonce for et sommerhus på Djursland, Nord spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Spændende fritidshus tæt ved vand og Mols Bjerge

120 m2 fritidshus beliggende i et lille gammelt samfund af sommerhuse i de rullende bakker i det østlige Jylland. Huset er et moderne fritidshus i træ bygget i 2004.

Stort poolhus til 20 personer

Stort og lækkert sommerhus til 20 personer hvor der er aktiviteter til alle. I det hyggelige aktivitetsrum er der billard, bordtennis, bordfodbold, playstation 4.

Idyl i sandklitterne ved Grenaa Strand

Beliggenhed: Med den mest fantastiske beliggenhed i 2. klitrække med udsigt over klitterne, Grenaa Strand og lystbådehavn finder man dette dejlige sommerhus, bygget i 2013.

Fiskerhus direkte på Bønnerup Strand

skønt fiskerhus ever the 7000 m2 reason to sea and Fredskov - revler . 2 soveværelser .

Feriecenter Bønnerup Strand

48m2 lejlighed lige til Bønnerup havn udlejes. Du har alle Danland Bønnerup Strands faciliteter med i lejen.

Første parket til Ørkenen (Anholt)

(SE PRISER OG LEDIGE PERIODER NEDERST PÅ SIDEN) Der kan sove 11 gæster i huset i 4 rum. Dertil mulighed for weekend-seng til baby.

Sommerhus ved Bønnerup Strand (www.sommerhusdjurs.dk)

SE HJEMMESIDE: www. sommerhusdjurs.

Dejlig ugenert helårsisoleret sommerhus på skøn stor grund, stor dejlig græsplæne i et dejligt naturområde.

Generelt: ? Husareal er 74 m2 ? Bygget i 1972 ? Moderniseret i 0 ?2. 400 m2 grund ? 1 toilet ? 3 soveværelser ? (1 x dobbeltsenge, et værelse med elevationssenge og et værelse med enkeltseng) Rygning ikke tilladt indendørs ? Husdyr ikke tilladt Komfur, emhætte, 2 køleskabe, 1 fryser, microbølgeovn, el-pisker, vandkedel, toaster, tv - DVD - radio - masse af udendørs legeting og indendørs spil, dvd-film o.

Familievenlig sommerhus på naturgrund tæt på strand og skov

Gratis Wifi. Lækkert sommerhus som emmer af hygge og kvalitet.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse