Hus info:
  Hus nr.: 1472
  Område: Hals, Bisnap
  Personer: 5
  Soverum: 3
  Husdyr tilladt:
  Rygning tilladt:
  Havudsigt:
  Areal: 78 m2
  Opført: 1988
     
Udstyr
  Swimmingpool:
  Spabad:
  Sauna:
  Opvaskemaskine:
  Microbølgeovn:
  Fryser:
  Vaskemaskine:
  Tørretubler:
  Barnestol:
  Barneseng:
  Tv:
  Parabol/kabel:
  Internet
  Brændeovn:
  Varmepumpe
 
Afstande:
  Hav / sø: 200 m
  Indkøb: 1500 m
Udlejer:
  Udlejer: Hugo Nielsen
 
Udlejer har udlejet dette hus her
på portalen siden oktober 2014

Lille Skovly
Kontakt udlejer


Husbeskrivelse:

Hyggeligt feriehus beliggende i naturskønne omgivelser, ikke langt fra den børnevenlige sandbadestrand Bisnap Strand lige nord for Hals. Delvist overdækket terrasse med havemøbler, 2 solvogne og havegrill. Grunden er på 754 kvm og indhegnet. Den grænser op til ugeneret plantageområde. Feriehuset er på 75 kvm og har 3 soverum med hhv. en dobbeltsenge, en enkeltseng og to køjepladser. Velfungerende køkken med bl.a. fryser, mikrobølgeovn og kaffemaskine. Hyggelig opholdstue med nydeligt møblement, brændeovn, varmepumpe, TV med Viasat. Der er dvd og cd. Der er barnestol og barneseng i huset. Badeværelse med bruseniche. Gæste-wc og vaskemaskine. Bemærk: Det er kun tilladt at medbringe 1 lille hund /max 30 cm højde. Feriehuset ligger ca. 2 km nord for Hals. I lokalområdet Hou/Hals er der bl.a. svømmehal, cykeludlejning, fiskesø, legeplads, bowling, hyggeligt havnemiljø, restauranter og særdeles gode indkøbsmuligheder. Afstande: Ca. ½ times kørsel til Aalborg, og 1 times kørsel til Hirtshals, Fårup Sommerland og Frederikshavn.

Udlejes fra lørdag kl 15.00 til lørdag kl 10.00

Huset er netop nymalet indvendigt og fremstår nu meget lyst og venligt. Et rigtigt lækkert sted med kort afstand til strand og indkøbsmuligheder, så Glæd jer til et godt ophold i Bisnap.

Er der specielle ønsker kontakt udlejer på mobil
2760 8853

Bedømmelser:
Bedømt af:Vivi
Ophold foretaget:marts 2017
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:
Efter en dejlig ferie en lille positiv hilsen til rigtig dejligt hus med alt hvad vi behøvede og meget smuk beliggendehed og kan varmt anbefales
Bedømt af:Jens Poulsen
Ophold foretaget:marts 2016
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:
Et skønt charmende sommerhus med bedste beliggenhed tæt til skov og strand. Huset er veludstyret og i god stand. God TV pakke med danske og tyske kvalitetsfilm. Et hus som vi med sikkerhed igen vil leje.
Afgiv din bedømmelsePlacering på kort:


Lejepriser:
Esc for at lukke