Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhusudlejning Vestkysten


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse i Vestjylland, område 9, bl.a. Bjerregård, Bork Havn, Hemmet, Herning, Houvig, Hvide Sande, Klegod, Ringkøbing, Søndervig og Thorsminde. Finder du en annonce for et sommerhus i Vestjylland, område 9 spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Luksus sommerhus Søndervig

Stort luksus sommerhus på 220 m² til 12 personer ved Søndervig - Vestkystens Perle. Beliggende i fantastisk natur med rige muligheder for gå- og cykelture.

Poolhus i Vester Husby *INTERNET*

I Vester Husby - ca. 20 km nord for Søndervig - ligger dette skønne poolhus, der med sengepladser for 15 personer, er perfekt for et hyggeligt ophold for flere familier på en gang.

Hyggeligt privat sommerhus ved Vesterhavet

Hyggeligt sommerhus med god udsigt mod Ringkøbing Fjord. Huset bruges privat af ejer.

Sommerhus. Skaven Strand, Ringkøbing Fjord. max 5

64 m2 very well kept holidayhouse only 275 m. from Ringkøbing Fjord.

Poolhus Søndervig

Dejligt poolhus til 8 personer med wellness afdeling med swimmingpool og infrarød sauna. Huset på 144 m2 er placeret på en stor naturgrund, hvor der fra husets store terresse er udsigt over Ringkøbing Fjord.

Poolhus Vester Husby *INTERNET*

Lækkert poolhus på 212 m2 til 14 Personer. Huset er udstyret med 6 soveværelse med sovepladser til 14 personer, 3 badeværelser, køkken og stort spise- og opholdsstue.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse