Udlejningsbureauer
 
 
 
Sommerhusudlejning

Velkommen til sommerhusbloggenEr du sommerhusejer, så brug vores blog til at finde inspiration til hvordan du kan gøre sommerhusopholdet endnu mere spændende for dine sommerhusgæster.

Som sommerhuslejer kan du i bloggen også finde tips og inspiration til en dejlig ferie i det danske ferieland.


brætspil charterrejser
Hvad kan man lave i et sommerhus?
Du husker måske sommerhusferierne, fra da du selv var barn, så derfor skal I naturligvis også bo i sommerhus i jeres ferie. Men hvis ikke man har nogle gode idéer til aktiviteter, kan en uge i sommerhus hurtigt blive lang for de fleste familier.
Træt af blæst og regn?
Kan du rejse med kort varsel så kan man være heldig at finde en billig rejse til brøkdele af den normale pris. Især hvis man rejser udenfor højsæsonen.
 
sommerhus Lloret de Mar
Must-have for udlejningssommerhuset
Går du med overvejelser om at købe sommerhus, så tænker mange først på at sommerhuset primært skal fungere som et fælles samlingspunkt for familien i ferier, helligdage, fødselsdage og andre særlige begivenheder. Men hvad er de vigtigste egenskaber for det optimale udlejningssommerhus ?
Nogle gange er turen bare nødt til at gå sydpå
Siden 1960'erne har de danske turister valfartet til Spanien. Engang var det grisefester og Sangria i litervis, i dag er det iskold spansk rosé og tapas i lange baner.
 
Borddækning Købsaftale feriebolig
Hold festen i et sommerhus
Når de store begivenheder i livet skal fejres, så som bryllup, kobberbryllup, guldbryllup, barnedåb, konfirmation og runde fødselsdage, hvorfor så ikke leje et sommerhus til formålet ?
Juridisk bistand ved køb af feriebolig
Juridisk bistand kan fjerne enhver tvivl ved et godt eller et dårligt køb, da advokater kan finde enhver glæde eller faldgruppe i et køb af feriebolig
 
vin på bord
Skab de bedste rammer for gæsterne
Det er vigtigt for alle sommerhusudlejere, at gæsterne føler sig velkomne. Det gælder uanset om du udlejer privat eller gennem et bureau. En dejlig ferieoplevelse øger nemlig sandsynligheden for, at dine gæster vælger dit hus igen eller anbefaler dit sommerhus til venner og bekendte.