Udlejningsbureauer
 
 
 
Sommerhusudlejning

Velkommen til sommerhusbloggenEr du sommerhusejer, så brug vores blog til at finde inspiration til hvordan du kan gøre sommerhusopholdet endnu mere spændende for dine sommerhusgæster.

Som sommerhuslejer kan du i bloggen også finde tips og inspiration til en dejlig ferie i det danske ferieland.


brætspil charterrejser
Hvad kan man lave i et sommerhus?
Du husker måske sommerhusferierne, fra da du selv var barn, så derfor skal I naturligvis også bo i sommerhus i jeres ferie. Men hvis ikke man har nogle gode idéer til aktiviteter, kan en uge i sommerhus hurtigt blive lang for de fleste familier.
Træt af blæst og regn?
Kan du rejse med kort varsel så kan man være heldig at finde en billig rejse til brøkdele af den normale pris. Især hvis man rejser udenfor højsæsonen.
 
sommerhus Lloret de Mar
Must-have for udlejningssommerhuset
Går du med overvejelser om at købe sommerhus, så tænker mange først på at sommerhuset primært skal fungere som et fælles samlingspunkt for familien i ferier, helligdage, fødselsdage og andre særlige begivenheder. Men hvad er de vigtigste egenskaber for det optimale udlejningssommerhus ?
Nogle gange er turen bare nødt til at gå sydpå
Siden 1960'erne har de danske turister valfartet til Spanien. Engang var det grisefester og Sangria i litervis, i dag er det iskold spansk rosé og tapas i lange baner.
 
Borddækning Købsaftale feriebolig
Hold festen i et sommerhus
Når de store begivenheder i livet skal fejres, så som bryllup, kobberbryllup, guldbryllup, barnedåb, konfirmation og runde fødselsdage, hvorfor så ikke leje et sommerhus til formålet ?
Juridisk bistand ved køb af feriebolig
Juridisk bistand kan fjerne enhver tvivl ved et godt eller et dårligt køb, da advokater kan finde enhver glæde eller faldgruppe i et køb af feriebolig
 
vin på bord bog
Skab de bedste rammer for gæsterne
Det er vigtigt for alle sommerhusudlejere, at gæsterne føler sig velkomne. Det gælder uanset om du udlejer privat eller gennem et bureau. En dejlig ferieoplevelse øger nemlig sandsynligheden for, at dine gæster vælger dit hus igen eller anbefaler dit sommerhus til venner og bekendte.
Undgå stress i ferien

Efter mange hårde arbejdsuger trænger du sandsynligvis til at komme lidt væk fra dagligdagens stress og jag. Det gælder om at komme helt ned i gear og få ladet batterierne op.
Og hvad er bedre til det en uge i sommerhus uden andet at foretage sig end at slappe af og være sammen med familien.
 
Hundeskove Arbejde hjemmefra
Tag hunden med i hundeskov
Som en del af hundens træning kan det være en god idé at besøge en af landets mere end 400 hundeskove. En hundeskov er som regel et stort indhegnet område...
Arbejde hjemmefra sommerhuset

Er du ejer af et sommerhus som ikke pt. er udlejet, så overveje om du ikke skal skifte det kedelige hjemmekontor ud med et mere attraktivt sommerhusophold i stedet.
 
Lystfiskeri
3 gode grunde til at tage på lystfiskeri på din næste ferie
En god måde at holde fri på og slappe af er ved at tage mod det nærmeste sted, hvor der er mulighed for lystfiskeri. Det kan være, at du allerede er en habil fisker, og derfor har helt styr på, hvordan det foregår...
Shelter ved sommerhuset

Mange forbinder måske et shelter med noget man finder i skoven alene beregnet for overnatning til skovens campister. Men et shelter har mange anvendelsesmuligheder så flere sommerhusejere opfører i dag et shelter i forbindelse med sommerhuset, så man i sommerhuset nu kan komme endnu tætter på naturen.
 
Halloween
Aktiviter til efterårsferien
Skolerne har sendt børnene hjem på efterårsferie og det er for mange danskere en tradition at fejre ”kartoffelferien” sammen i sommerhuset. Desværre er efteråret kendetegnet med blæst, regn og rusk, så det er ikke ligefrem noget der indbyder til udendørsaktiviteter...
Rig mulighed for en pause fra hverdagen med feriehusudlejning i Jylland

Jylland er for mange en skøn feriedestination. Særligt tyskerne er glade for denne del af landet, og ofte er det Vesterhavet, der har deres hjerte