Udlejningsbureauer
 
 
 
Sommerhusudlejning

Hvad kan man lave i et sommerhus?


Du husker måske sommerhusferierne, fra da du selv var barn, så derfor skal I naturligvis også bo i sommerhus i jeres ferie. Men hvis ikke man har nogle gode idéer til aktiviteter, kan en uge i sommerhus hurtigt blive lang for de fleste familier.

Derfor har vi samlet en liste over ting, som du kan lave med familien, når I tager i sommerhus. Forhåbentlig kan I med forslagene nedenfor skabe jer nogle fantastiske minder.

3 gode forslag til en god uge i sommerhus

En uge i et sommerhus kan være den absolut bedste uge i sommerferien, hvis den går godt. Og en god uge i sommerhus starter med, at man er forberedt på lidt af hvert.

Tag brætspil og kort med til regnvejret

Brætspil

Sommerhusferien behøver ikke at blive ødelagt af kedeligt sommervejr. Tag nogle brætspil, Yatzy og et sæt kort med, så er I forberedt på nogle hyggelige regnvejrsdage. Man kan lige så godt få det bedste ud af det.

Men det behøver ikke kun at gælde kedelige regnvejrsdage. Et brætspil kan nemlig også være en fantastisk aktivitet på en lun sommeraften, hvor man kan sidde ude med bålet tændt, eller inde i sofaen inden man går i seng.

Alle har lagt deres telefoner, tablets og så videre fra sig, og man hygger sig om spillet som familie. Det skaber i den grad nogle hyggelige minder.

Flyv med drager

Hvis der er en ting, som vi her på redaktionen husker fra vores barndom, så er det at flyve med drager. Man har for længst glemt alt rodet med at skulle vikle snore ud, og at man bruger 70 % af tiden på at få dem til at lette.

I stedet husker vi det flotte syn, når hundredvis af drager flyver rundt henover stranden og klitterne og måden, hvorpå det kildede i maven, når man kom løbende på sandet med en drage flyvende højt bag sig.

Giv oplevelsen videre til dine børn og hyg jer med en fantastisk dag på stranden, hvor I for alvor udnytter vinden med et par flotte drager.

Hop på cyklerne

Der er en hyggelig stemning, når man er i et sommerhusområde. Hvis I derfor har mulighed for at tage jeres egne cykler med i sommerhus eller for at leje cykler på stedet, så gør det. Det kan være en hyggelig familieaktivitet at cykle ned til det lokale ishus på en varm dag.

Men det kan også være befriende, hvis du lige har brug for lidt alenetid. Hop på mountainbiken og kør ud i klitterne eller tag din almindelige cykel og tril lidt rundt i lokalområdet. Det er sundt for både krop og sjæl.

Få flere gode idéer til ferien

Forhåbentligt får I med ovenstående idéer en hyggelig sommerhusferie. Hvis I har brug for endnu mere inspiration til jeres ferie, så kan I her finde masser af artikler om rejser og oplevelser. Man skal aldrig gå ned på inspiration.

Vi ønsker dig en dejlig sommerhustur.