Udlejningsbureauer
 
 
 
Sommerhusudlejning

Træt af blæst og regn ?


Intet er dejligere end at holde ferie i det danske ferieland, som tilbyder skøn natur, hyggelige byer og spændende oplevelser. Men når nu vejrudsigten kun lover regn og blæst, så langt man kan se frem, så kan det være svært at finde motivationen til at holde sin dyrebare ferie i et sommerhus eller feriecenter.

Men heldigvis er der et alternativ : En Charterrejse

Kan du rejse med kort varsel så kan man være heldig at finde en billig rejse til brøkdele af den normale pris. Især hvis man rejser udenfor højsæsonen. Priserne på charterrejser er meget prisfølsomme og følger udbud og efterspørgsel, og udenfor skolernes ferier er det meget normalt at udbuddet er større end efterspørgslen. Og da rejsebureauerne gerne vil have alle flysæderne fyldt op, så er det bare om at slå til.

charterrejseHer finder du billige afbudsrejser

De fleste rejsebureauer er ivrige efter at komme af med deres usolgte rejser, så et besøg på deres hjemmeside vil give dig et godt overblik over udbuddet af billige rejser indenfor de kommende 1-2 uger.

Det kan også være en god idé at tilmelde dig bureauerne nyhedsbreve, da de bedste tilbud mange gange bliver annonceret her inden de kommer online på hjemmesiden.

Der findes også en del portaler, som samler disse tilbud, så du kun behøver at søge ét sted. Dog skal du være obs på, at disse portaler ofte kun opdaterer deres tilbud én gang dagligt, så de viste tilbud kan nemt være forsvundet i mellemtiden.

Arranger selv rejsen

Rejsebureauerne primære formål med afbudsrejserne er at komme af med de flybilletter der har forpligtiget sig til at aftage. Derfor kombinerer de ofte afbudsrejserne med det billigste 2-stjernede hotel, som de har til rådighed. Eller de annoncerer rejsen som ”uspecificeret indkvartering”, hvilket betyder at du ikke ved hvor du kommer til at overnatte. Så det kan nemt betyde at du ender på et billigt hotel med en dårlig placering, hvor der er langt til både strand og bycentrum.

Så ønsker du at bo lidt mere elegant og komfortabelt, så kan det værre en god idé, at arrangere din egen rejse. Mange af rejsebureauerne tilbyder at du kan købe lastminute-flybilletter til en meget attraktiv pris. Booker du 1-2 dage før, så er det ikke unormalt at du kan finde en one-way flybillet til under 400 kr.

Kan du ikke rejse en hel uge, så kan du evt. overveje at købe bureauet flybillet den ene vej - og et lavprisselskabs billet den anden vej. Det gør, at du kan få lige præcis den rejselængde, der er optimal for dig.

Internettet bugner af søgemaskiner, der kan hjælpe dig med at finde hotel, feriebolig eller ferielejlighed. Du kan eksempelvis prøve Airbnb eller ferieboliger.dk, hvis du foretrækker en privat feriebolig. Er du mere til et hotelophold, så prøv sider som booking.com, hotels.com eller expedia.com.

Fælles for disse portaler er, at du ganske hurtigt kan booke den indkvartering, som passer lige præcis til dine ønsker. Så samlet får du den bedste - og billigste - løsning.