Bureauer
 
 
 
Sommerhusudlejning

Must have for udlejningssommerhusetsommerhus

Går du med overvejelser om at købe sommerhus, så tænker mange først på at sommerhuset primært skal fungere som et fælles samlingspunkt for familien i ferier, helligdage, fødselsdage og andre særlige begivenheder. Med køb af sommerhus kan være en stor investering, så mange vælger derfor at en del af finansieringen skal komme gennem udlejning af huset. Derfor er det vigtigt også at overveje, om det sommerhus med ønsker at bruge flere millioner på, nu også egner sig til udlejning. Men hvad er de vigtigste egenskaber for det optimale udlejningssommerhus ?

Tæt på vandet

Det absolutte top kriterium er, at sommerhuset ligger tæt på havet - og meget gerne med havudsigt. Et sommerhus beliggende tæt ved havet er populært blandt de fleste lejere, og med god grund. Nyd morgenmaden på terrassen med kig ud over havet eller tilbered aftensmaden foran grillen med en kold øl i hånden til lyden af brusende bølger.

Kæledyrsvenligt

En stor del af de danske sommerhuse udlejes til tyske lejere, som vælger Danmark som feriedestination. Det gør de blandt andet, da Danmark er kendt for at tage godt imod de firbenede gæster. Eksempelvis er der ikke ret mange steder i Europa, hvor man frit må lufte sin hund på stranden uden snor. Men sommerhuset skal også være velegnet til hunden. En indhegnet grund eller lukket terrasse er et stort plus.

Hund på strandInternet

Ingen ferie uden adgang til god Wi-fi. Selvom mange vælger at holde sommerhusferie for at stresse af og komme væk fra dagligdagens stress og jag, så kan de færreste undvære adgangen til internettet. Nettet bliver brugt som et vigtigt værktøj til søgning efter udflugtsmål eller åbningstider på lokale butikker og restauranter. Og ikke alene skal der være internetadgang, den skal også være trådløs, hurtig og stabil. Så tjek op på om der kan leveres en hurtig fiberforbindelse på sommerhusadressen. Gerne 50Mbit eller derover.

Wellsness

Selvom intet slår en svømmetur i havet, så er antallet af sommerdage med en nogenlunde acceptabel vandtemperatur desværre meget begrænsede. Så indendørs wellness muligheder, så som indendørs swimmingpool, spabad og sauna er populære hos gæsterne, og et hus som tilbyder dette kan ofte udlejes hele året rundet, mens et traditionelt sommerhus begrænses til sommerhalvåret. Også udendørs wellness, så som et udendørsspa eller vildmarksspa er meget efterspurgt blandt lejerne.

Aktiviteter

Hvis regnen siler ned og man er samlet en eller flere familier i et sommerhus, så er det dejligt, hvis huset tilbyder forskellige aktiviteter, som man kan fordrive tiden med. Hvis huset er stort, så kan det være en god idé at indrette et aktivitetsrum. Her er et pool- eller billard bord meget populært hos både børn og voksne. Men også bordtennis, airhockey eller et bordfodboldbord kan være en god investering. Er der yderligere plads, så indret et hyggeligt tv-hjørne med et stort fladskærms-tv, en spillekonsol og nogle bløde stole eller sofaer. Så er der dømt ren hygge og afslapning.

Området

Sommerhusets beliggenhed har også en stor betydning. Da en stor del af de danske sommerhusgæster er fra Tyskland, så er områderne omkring den jyske vestkyst fra grænsen og op til Limfjorden særlig attraktiv. Men også Nordjylland tiltrækker mange gæster, især i højsæson. Jyllands østkyst indeholder også en del spændende områder, hvor det især er de mere børnevenlige strande, som trækker turisterne til. Læs evt. mere på Travelmore.dk, der giver deres bud på Danmarks bedste sommerhusområder.