Sommerhusudlejning

Generelt


Står du selv for udlejningen af dit sommerhus i Danmark, og er det svært at skaffe gæster nok? Så læs videre på denne side. Dansksommerhusudlejning.dk formidler kontakten mellem dig som ejer af et sommerhus og personer, der gerne vil leje dit hus.

 

Du sørger selv for alt omkring udlejningen, herunder aftaleindgåelsen, nøgleudlevering og kontrol af huset. Formidlingen af kontakten sker ved at du opretter en annonce, som straks kan ses på nettet.

 

Dansksommerhusudlejning.dk gør dit sommerhus, poolhus eller ferielejlighed synlig på nettet, hvilket giver flere gæster i din bolig. Vi arbejder løbende på at få gode placeringer i søgemaskinerne, primært google, så vores annoncører får noget ud af at være med. Du kan nemt og enkelt oprette en annonce på dansksommerhusudlejning.dk. Det kræver ingen særlige forudsætninger at oprette en annonce.

 

Priser og betaling  


En annonce på dansksommerhusudlejning.dk koster kun 399 kr. inkl. moms årligt. Ejer du flere sommerhuse, får du de øvrige huse med for 200 kr. ekstra pr. hus. Opkrævningen følger kalenderåret, så den første opkrævning vil dække året ud og prisen beregnes forholdsmæssigt.

 

Udover annoncen på dansksommerhusudlejning.dk, så vil dit sommerhus også blive vist på alle Sommerhusportalens sider, som omfatter: www.sommerhusportalen.dk, www.luksus-poolhuse.dk, www.sommerhuslejer.dk og www.ferienhausportal-daenemark.de.

Praktisk om oprettelsen


Det er nemt at oprette en annonce på dansksommerhusudlejning.dk, og kræver ingen særlige forudsætninger.

 

1. Opret dine udlejeroplysninger

Klik på opret annonce i menuen til venstre. Her bliver du bedt om at udfylde dine kontaktoplysninger. Når det er gjort, klikker du på OPRET MIG SOM BRUGER knappen.
Du vil herefter modtage en e-mail med login til Sommerhusportalens Ejerservice.

 

2. Opret din annonce

Når du har logget ind på Ejerservice, kan du indtaste din annonce og angiver husets placering og faciliteter og evt. hjemmesidelink.

 

3. Fotoupload

Du kan herefter uploade op til 20 husfotos og en plantegning. Sørg for at Foto nr. 1 er huset vist udefra, da det er billedet der vises i søgeresultaterne.

 

4. Færdig, næsten...

Du skal til sidst klikke på betalingsknappen og betale for annoncen. Betaling kan ske med kreditkort. Du kan også vælge at betale med Mobilepay eller bankoverførsel, men kontakt os omkring dette.
Når betaling er foretaget, er annoncen online.