Hus info:
  Hus nr.: 3381
  Område: Løkken
  Personer: 8
  Soverum: 3
  Husdyr tilladt:
  Rygning tilladt:
  Havudsigt:
  Areal: 80 m2
  Opført: 2004
     
Udstyr
  Swimmingpool:
  Spabad:
  Sauna:
  Opvaskemaskine:
  Microbølgeovn:
  Fryser:
  Vaskemaskine:
  Tørretubler:
  Barnestol:
  Barneseng:
  Tv:
  Parabol/kabel:
  Internet
  Brændeovn:
  Varmepumpe
 
Afstande:
  Hav / sø: 950 m
  Indkøb: 200 m
Udlejer:
  Udlejer: FRANK HOLST ANDERSEN
 
Udlejer har udlejet dette hus her
på portalen siden juni 2023

Løkken 80 m2, 8 personer sommerhus i idylliske omgivelser, åbne marker så langt øjet rækker.
Kontakt udlejer

Find flere sommerhuse i Danmark her.


Husbeskrivelse:

I området ved Grønhøj Strand ? ikke langt fra Løkken - ligger dette dejlige feriehus med spa-badekar i fredelige og rolige omgivelser for enden af en lukket vej. Fra huset er der skøn udsigt over åbne marker.

Huset er veldisponeret, har varmepumpe, brændeovn og gratis internet.

Her er en hyggelig stue med TV med danske og tyske kanaler. Det veludstyrede køkken med bl.a. opvaskemaskine og mikroovn ligger i åben forbindelse med stuen og den dejlige spiseplads.

Huset har 3 soveværelser, hvoraf 2 er indrettede med dobbeltsenge. Fra det ene af disse soveværelser er der dør direkte ud til terrassen. Det 3. soveværelse er indrettet med en køjeseng med to sovepladser. Der er en sovesofa med to sovepladser i stuen, og der er også en barneseng til rådighed.

Dejligt flisebadeværelse med toilet og spa-badekar og vaskemaskine.

Grunden er omkranset af høje træer. Der er en stor, dejlig træterrasse med havemøbler og liggestole, og hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side, er der en overdækket terrasse med en bænk, så I alligevel kan være ude og nyde den skønne udsigt og den friske luft.

Der er p-plads på grunden.

Kun 200 meter fra huset er der et feriecenter med restaurant, hvor I kan spise, hvis I ikke lige selv vil lave mad, og et badeland, hvis der er nogen i selskabet der foretrækker svimming pool fremfor den fantastiske ?ægte? strand ved Vesterhavet.

På den nærliggende, brede sandstrand ved Løkken står der hvert år fra maj til oktober 485 små, hvidmalede badehuse og spejder ud over Vesterhavet. De er kendt som Løkkens vartegn. Husene har stået der siden 1895 til vidne om forgangne tiders badeferier. Løkken er stadig en meget populær ferie-/kystby, der byder på både restauranter, butikker og masser af sommerliv.

Der er også mange spændende attraktioner for folk i alle aldre i området rundt om Løkken. F.eks. Fårup Sommerland, Rubjerg Knude, Nordsøen Oceanarium, Børglum Kloster osv.


Bedømmelser:
Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelsePlacering på kort:


Lejepriser:
Esc for at lukke