Hus info:
  Hus nr.: 3092
  Område: Hornbæk
  Personer: 6
  Soverum: 3
  Husdyr tilladt:
  Rygning tilladt:
  Havudsigt:
  Areal: 94 m2
  Opført: 1974
     
Udstyr
  Swimmingpool:
  Spabad:
  Sauna:
  Opvaskemaskine:
  Microbølgeovn:
  Fryser:
  Vaskemaskine:
  Tørretubler:
  Barnestol:
  Barneseng:
  Tv:
  Parabol/kabel:
  Internet
  Brændeovn:
  Varmepumpe
 
Afstande:
  Hav / sø: 800 m
  Indkøb: 1000 m
Udlejer:
  Udlejer: Elouise Nadelmann
 
Udlejer har udlejet dette hus her
på portalen siden januar 2023

Nyrenoveret sommerhus ud til marker og strand
Kontakt udlejer


Husbeskrivelse:

I det naturskønne Nordsjælland og som nabo til Ruslands Bakker, finder du ikke mere rolige og idylliske forhold end denne perle af et sommerhus. Under en times kørsel fra København, ligger dette charmerende og vidunderlige sommerhus, for enden af en blind vej, hvor man går til stranden via Ruslandsbakker. Efter 800 meter står du med fødderne i strandkanten på en af Danmarks bedste sandstrande.

Det rummelige træhus på knapt 100 kvm er totalt nyrenoveret i 2021 med bl.a. nye gulve, terrasse, terrassedøre, varmepumpe, indvendige døre, Invita køkken osv. Her kan I samles som familie, komme helt ned i gear og nyde roen og idyllen, som sommerhuslivet tilbyder i de mest naturskønne omgivelser.

Sommerhuset er renoveret, med respekt for det oprindelige Myresjø-Hus, hvor den klassiske og nordiske sommerhusstemning er i højsædet. Huset har træbeklædte vægge, loft til kip og personlig indretning, hvor fokus har været at gøre plads til afslapning og familiehygge ? måske foran husets store smart-tvJ De varme dage kan tilbringes på husets skønne terrasse og på de køligere dage kan man trække sig tilbage i udestuen eller tænde op i pejsen, som er centreret midt i huset.

Køkken, spisestue og stue er placeret i et stort opholdsrum, som fremstår stort og lyst. Herfra er der direkte udgang til terrassen, hvor der både er spisebord, grill, liggestole og solen kan nydes hele dagen. Det åbne køkken indbyder til fællesmadlavning og snakke henover bordet, hvor det er oplagt at samles over et brætspil med en god flaske vin ved hånden. Fra det store opholdsrum er der adgang til lys fordelingsgang, hvorfra der er adgang til 3 soveværelser med skabsplads eller kommode, badeværelse med bruser, toilet og gulvvarme. Der er plads til 2 biler i indkørslen.

I dette skønne og rummelige sommerhus er der lagt op til at nyde solens stråler, læse en god bog og nyde det krystalklare, friske hav på stranden. Om det er familie eller venner der holder ferie her, så er der lagt op til timevis af hygge og samvær. Hund er også velkommen, men da der er allergi i værtsfamilien, tillades det ikke at have kat med.

Her vil i ønske at vende retur år efter år.

Bedømmelser:
Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelsePlacering på kort:


Lejepriser:
Esc for at lukke