Hus info:
  Hus nr.: 2899
  Område: Læsø, Østerby
  Personer: 6
  Soverum: 3
  Husdyr tilladt:
  Rygning tilladt:
  Havudsigt:
  Areal: 139 m2
  Opført: 1968
     
Udstyr
  Swimmingpool:
  Spabad:
  Sauna:
  Opvaskemaskine:
  Microbølgeovn:
  Fryser:
  Vaskemaskine:
  Tørretubler:
  Barnestol:
  Barneseng:
  Tv:
  Parabol/kabel:
  Internet
  Brændeovn:
  Varmepumpe
 
Afstande:
  Hav / sø: 400 m
  Indkøb: 400 m
Udlejer:
  Udlejer: John Knudsen
 
Udlejer har udlejet dette hus her
på portalen siden oktober 2021

Hus tæt på strand, marina, indkøb og Golfbaner
Kontakt udlejer

Find flere sommerhuse i Danmark her.


Husbeskrivelse:

Oplev en uforglemmelig ferieoplevelse i det smukkeste sommerhus på Læsø, perfekt placeret midt i øens unikke natur og blot en kort afstand fra havnen, marinaen, hyggelige restauranter og butikker. Dette hus, omgivet af en rummelig 3000 m2 grund, byder på sjæl og charme samt en arkitektur, der afspejler æstetikken fra 1968 med teaktræ og mosaik klinker.

Med kun 400 meter til den bedste strand på Læsø, kan du nyde optimale forhold for svømning og lystfiskeri lige fra kysten. Derudover ligger en af Nordjyllands bedste og smukkeste 18-hullers golfbaner kun cirka 1 km væk, hvilket giver mulighed for at kombinere strandliv med en runde golf.

Indendørs er huset indrettet med en 70 m2 stor stue, hvor hele familien kan samles og nyde hinandens selskab uden forstyrrelser. Der er også en moderne IT-udstyrspakke inklusive Tv pakke, Chromecast, iPad, Bluetooth-højttalere og gratis wifi, så du kan holde dig underholdt og tilsluttet i løbet af dit ophold.

Udendørs faciliteterne inkluderer tre terrasser, herunder en morgenterrasse med sol fra tidlig morgen, en stor terrasse forbundet til stuen og en rummelig haveterrasse. Der er også et orangeri og udendørs bruser på terrassen, ideelt til at skylle sandet af efter en dag på stranden. For aktive gæster er der cykler til rådighed til at udforske øen samt faciliteter som havemøbler, gasgrill og gratis brænde til pejsen eller bålet.

Til mad- og drikke oplevelser er der en DeLonghi espressomaskine med hele bønner til friskbrygget kaffe, en almindelig kaffemaskine og mulighed for at lave kaffe på stempelkande. Der er også en rygeovn til røgning af fisk og kød, så du kan prøve lokale delikatesser direkte fra din egen have.

Bemærk venligst, at dette sommerhus kun udlejes til gæster over 30 år, hvilket sikrer en rolig og afslappende atmosfære for alle besøgende.

IT:
Chromecast ? 24 kanalers tv pakke ? Ipad ? bluetooth højtaler ? TIDAL musik pakke og gratis wifi.

Faciliteter:
? 3 terrasser - 1 morgenterasse med sol fra kl. 07.15 på 9 kvm, 1 på 60 kvm fra stue og 1 på 105 kvm i haven ? Orangeri og udebruser på terrasse ? 4 cykler ? Havemøbler ? Gas grill ? Gratis brænde til pejs / bål og rygeovn med mulighed for at lave kold og varmrøget fisk og kød

Ps.
Huset afleveres som overtaget i rengjort stand


Bedømmelser:
Bedømt af:Alex
Ophold foretaget:August 2022
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:
Rummeligt og meget smagfuldt indrettet hus. Behagelige udlejere. 500 m til stranden og til marinaen med restauranter og fiskesnackbar. Roligt område, godt til cykling. Kan anbefales!
Afgiv din bedømmelsePlacering på kort:


Lejepriser:
Esc for at lukke