Hus info:
  Hus nr.: 2833
  Område: Middelfart
  Personer: 5
  Soverum: 3
  Husdyr tilladt:
  Rygning tilladt:
  Havudsigt:
  Areal: 100 m2
  Opført: 1904
     
Udstyr
  Swimmingpool:
  Spabad:
  Sauna:
  Opvaskemaskine:
  Microbølgeovn:
  Fryser:
  Vaskemaskine:
  Tørretubler:
  Barnestol:
  Barneseng:
  Tv:
  Parabol/kabel:
  Internet
  Brændeovn:
  Varmepumpe
 
Afstande:
  Hav / sø: 15 m
  Indkøb: 25 m
Udlejer:
  Udlejer: Alexandra Overgaard-Høifeldt
 
Udlejer har udlejet dette hus her
på portalen siden juni 2021

Ferielejlighed et stenkast fra vandet
Kontakt udlejer


Husbeskrivelse:

Brugt men godt: Hel lejlighed - 3 soveværelser (5 senge), stue og spisestue på 1. sal af bevaringsværdigt, ældre byhus beliggende i hjertet af Middelfart med fantastisk udsigt over Lillebælt og begge lillebæltsbroer. Stenkast fra vandet og kun 25 m til gågaden med indkøbsmuligheder, cafeer og restauranter lige om hjørnet.

Nyd et ophold her i midten af Danmark med kort afstand til de mange spændende oplevelser og aktiviteter på Fyn og i Midtjylland!

Hvis du ønsker et ophold i noget nyrenoveret, helt moderne eller helt nye faciliteter, er dette ikke stedet for dig, for her er der høje paneler og hygge, rent og pænt - med helt ny vaskemaskine og opvaskemaskine. Til lejligheden hører lille altan mod syd. Desuden WIFI (dog begrænset kapacitet), og TV med Chromecast samt HDMI-kabel (men ingen antenne eller lokale tv-stationer!).
Der er dyner, sengelinned og håndklæder, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget.
OBS 1: Der er kun adgang til badeværelset via soveværelset, og et af værelserne (med 1 seng) er gennemgangsrum (jf. planoversigt).
OBS 2: Der bor en lille hund (mops) i stueetagen, som kan finde på at gø lidt i dagtimer, når den er alene hjemme.

Endelig skal bemærkes, at der kun er rullegardin for vindue i soveværelse og ingen gardiner i øvrige rum, så er man lysfølsom, anbefaler vi en medbringe en natmaske.

25m til vandet, 200m til kulturhus og bio. 500m til skov. Vil du ikke selv lave mad, ligger cafe og restaurant lige ved siden af, hvor du kan nyde udsigten over Lillebælt. Nyd en aftentur på havnepromenaden. Masser af seværdigheder i området: F.eks. Clay-museum, Fænøsund, Hindsgavl og Hindsgavl dyrepark. Golfbane i nærheden, og ikke langt fra Middelfart f.eks. Koldinghus og Trapholt museum. Andre muligheder indenfor kort køretur: Odense Zoo, H.C. Andersens hus, Knuthenborg Safaripark, Legoland og Jellingstenen.

Bedømmelser:
Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelsePlacering på kort:


Lejepriser:
Esc for at lukke