Hus info:
  Hus nr.: 2743
  Område: Rendbjerg
  Personer: 6
  Soverum: 3
  Husdyr tilladt:
  Rygning tilladt:
  Havudsigt:
  Areal: 75 m2
  Opført: 1977
     
Udstyr
  Swimmingpool:
  Spabad:
  Sauna:
  Opvaskemaskine:
  Microbølgeovn:
  Fryser:
  Vaskemaskine:
  Tørretubler:
  Barnestol:
  Barneseng:
  Tv:
  Parabol/kabel:
  Internet
  Brændeovn:
  Varmepumpe
 
Afstande:
  Hav / sø: 400 m
  Indkøb: 4000 m
Udlejer:
  Udlejer: Bjarne Bohsen
 
Udlejer har udlejet dette hus her
på portalen siden marts 2021

Sommerhus m/udsigt over Flensborg Fjord
Kontakt udlejer

Find flere sommerhuse i Danmark her.


Husbeskrivelse:

Centralt i Rendbjergs idylliske sommerhusområde findes dette flotte fritidshus. Sommerhuset er højt hævet på et plateau , hvilket giver en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord samt en god afstand til nabohusene.

Rendbjerg er et attraktivt fritidshusområde, der byder på megen natur; både skov, hav og mark lige ved hånden. Der er flere legeområder i Rendbjerg, ligesom der er adgang til en privat strand med badebro. Langs vandet snor den famøse Gendarmsti sig, hvor den byder på flotteste naturskønne omgivelser. Rendbjerg er beliggende imellem Gråsten og Broager, der begge byder på flere indkøbsmuligheder. Ligeledes er der kort afstand til Sønderborg, hvor der er flere kulturelle oplevelser. Sønderborg Motorvejen åbner op for hurtig og nem transport op i landet eller syd for grænsen.

Fritidshuset indeholder:
Entre som giver adgang til stue, ny renoveret badeværelse (2021) samt det ene af soveværelserne. Så snart man træder ind i den smukke stue, nærmer man sig helt automatisk de store vinduespartier, hvor Flensborg Fjords bølger kan opleves. Udsigten taler for sig selv og kan ligeledes nydes fra den sydvendte terrasse.
I kombination af stuen ses det tiltalende køkken. Her er der godt med skabsplads samt diverse hårde hvidevare. Der er brændeovn, samt en luft-til-luft varmepumpe.

Sommerhuset har 3 soveværelser. Der er plads til 6 personer samt 1 barn under 3 år. Der er et stort soveværelse med dobbeltseng. I det andet soveværelse er en køjeseng samt tv og computerspil. I det sidste værelse er der en dobbeltseng. Derudover forefindes der en barneseng og barnestol. Foruden de gode værelser, præsenterer huset ligeledes et dejligt ny-renoveret (2021) badeværelse med bl.a. gulvvarme, vaskemaskine og bruseniche.

Et dejligt sommerhus med en udsigt udover det sædvanlige.

Bedømmelser:
Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelsePlacering på kort:


Lejepriser:
Esc for at lukke