Hus info:
  Hus nr.: 2613
  Område: Pøt Strandby
  Personer: 5
  Soverum: 2
  Husdyr tilladt:
  Rygning tilladt:
  Havudsigt:
  Areal: 55 m2
  Opført: 1947
     
Udstyr
  Swimmingpool:
  Spabad:
  Sauna:
  Opvaskemaskine:
  Microbølgeovn:
  Fryser:
  Vaskemaskine:
  Tørretubler:
  Barnestol:
  Barneseng:
  Tv:
  Parabol/kabel:
  Internet
  Brændeovn:
  Varmepumpe
 
Afstande:
  Hav / sø: 400 m
  Indkøb: 3500 m
Udlejer:
  Udlejer: Lars Rasmussen
 
Udlejer har udlejet dette hus her
på portalen siden juni 2020

Sommerhuset Strandbo ved Pøt
Kontakt udlejer

Find flere sommerhuse i Danmark her.


Husbeskrivelse:

Hyggeligt lille sommerhus på 55 m2 som er løbende renoveret. Huset er beliggende i det lille sommerhusområde Nørgårds Strand, som siden er blevet omkranset af et større sommerhusområde Pøt Strandby, men området har stadig bevaret charmen fra da det blev etableret i 1947.

Der er soverum med dobbeltseng , enkeltværelse med 1 seng og sovesofa i stuen med topmadras hvor der er plads til 2 personer, så huset kan bruges til 5 personer i alt. Lille badeværelse med bruseniche, og lækker overdækket terrasse som forlænger aftenerne udenfor. Pæn stor grøn græsplæne om huset, og på den udendørs terrasse er der grill og bålsted.

Der er varmepumpe installeret, tv, Playstation 3, wifi, og opvaskemaskine.

Er man glad for natur er dette hus et godt valg. Placeret lige op af skoven hvor rådyr ses næsten hver aften, tæt på havet hvor der også er gode muligheder for fiskeri og krabbefangst. Ravjagt om morgenen med UV lygter kan også anbefales.

Turistbyen Juelsminde med det fantastiske havnemiljø ligger ikke langt herfra og tæt på ligger den lille havneby Snaptun, hvor der dagligt er afgange til Hjarnø og Endelave som bestemt er et besøg værd. Mange gode vandreruter i området, nyetableret fodboldgolfbane i As Vig, gratis eventyrlegeplads i Juelsminde etableret i 2020 og ellers er mange populære attraktioner som Legoland, Givskud Zoo, Økolariet i Vejle, Gorillaparken i Vejle, FÆNGSLET i Horsens osv. i køreafstand indenfor 1 time.

Huset er ikke-ryger hus, og husdyr er desværre ikke tilladt. Lejes ud på ugebasis lørdag-lørdag.
Bedømmelser:
Bedømt af:Vibeke Hove
Ophold foretaget:August 2022
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:
Vi havde en dejlig uge I et skønt sommerhus som levede fuldstændig op til vores forventninger om et sommerhus. Super smukt naturområde med mange muligheder for gåture.Så det kan varmt anbefales🌞🌞🌞
Bedømt af:Lise Saaby
Ophold foretaget:August 2022
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:
Lille hyggeligt hus som passer fint til os. God beliggenhed hvor man er privat selvom der er tæt bebygget. Dejligt område til gåture og badning. Rengøring og service i top - der er lige det man har brug for.
Bedømt af:Trine Lassen
Ophold foretaget:August 2022
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:

Bedømt af:Diana Jensen
Ophold foretaget:Oktober 2021
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:

Bedømt af:Helle og Thyge.
Ophold foretaget:August 2021
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:
Vi nød vores ophold i huset og omgivelserne ikke mindre - uden forbehold.
Bedømt af:Iben Søgaard Stephansen
Ophold foretaget:Juli 2021
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:
Fra første kontakt har det været en god oplevelse at leje dette sommerhus. Udlejer er imødekommende og vi har kun oplevet god service, både før under og efter.. Huset er et dejlig sommerhus, med plads til hygge både inde og ude, terrassen og udestuen er virkelig lækker og vi har kunne nyde hele ferien ude. Området rummer både skov og vand og vores unger har haft de bedste rammer for en skøn ferie 🌞
Bedømt af:Tanja Müsse
Ophold foretaget:August 2020
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:
Sehr schönes, gemütliches und sauberes Ferienhaus, mit einer tollen überdachten und umbauten Terrasse, wo man bei fast jeder Wetterlage sitzen kann. Sehr netter Vermieter, mit persönlichem Kontakt bei Fragen oder sonstigen Anliegen. Schöne Gegend, zum Fahrrad fahren sehr gut geeignet. Wir haben uns sehr wohlgefühlt.
Bedømt af:
Ophold foretaget:Juli 2020
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:
Es war sehr schön.Wir haben ein perfekt eingerichtetes Ferienhaus vorgefunden. Alles sehr sauber und ordentlich. Vermieter sehr freundlich und zu unserem Glück spricht er deutsch. Danke nochmal für alles. Wir kommen gerne wieder. Was auch schön war kurzer Weg zur Ostsee Viele Grüße Annette und Thomas
Afgiv din bedømmelsePlacering på kort:


Lejepriser:
Esc for at lukke