Udlejningsbureauer
 
 
 
Sommerhusudlejning

Undgå stress i ferien


bog

Efter mange hårde arbejdsuger trænger du sandsynligvis til at komme lidt væk fra dagligdagens stress og jag. Det gælder om at komme helt ned i gear og få ladet batterierne op. Og hvad er bedre til det en uge i sommerhus uden andet at foretage sig end at slappe af og være sammen med familien.

Sommerhuset finder du på en af de mange sommerhusportaler eller søg efter et deal ophold på en af de mange rejse-deals sider, som findes online. Gå efter et sommerhus der passer til dit temperament, så rammerne er helt i orden, til at du kan slappe af.

Et af de største stresspunkter i hverdagen er din mobiltelefon, der konstant forstyrrer dig med beskeder og e-mails. En simpel besked fra arbejdspladsen kan være nok til at glemmer at du har ferie og i stedet bruger din energi på at tænke på arbejdet. Det er de færreste medarbejdere som er helt uundværlig for deres arbejdsgiver, så lad være med at tænke arbejde, når du har ferie.

I ferien slukker du mobilen, eller som minimum sætter den på lydløs. Aftal evt. med dem som har brug for at kunne kontakte dig, at du kun har mobiltelefonen tændt i et bestemt tidsrum hver dag. Resten af tiden lader du telefonen være slukket.

Det samme gælder alle de øvrige digitale medier, så som tv, ipad og computer. Undgå at tjekke mails eller koble op til firmaet og begræns brugen af sociale medier. Dine venner ved sikkert godt at du har ferie, så de overlever nok at de ikke får en statusopdatering fra dig flere gange dagligt. Prøv i stedet nogle af de gode gamle analoge medier, så som at læse vores avis, en god bog eller et ugeblad, lægge et puslespil eller spil ludo med familien.

Husk også på at alt ikke behøver at være perfekt. Lad være med at sætte for store og urealistiske mål for ferien. Drop de hektiske udflugtsmål til overfyldte turistfælder og sænk ambitionsniveauet for aftensmaden. Børnene er sikkert ligeglade med om aftensmaden har Michelin potentiale eller ej.

Brug sommerhuset og området omkring det til at komme ned i gear. Gå eller løb en tur i naturen, for det er ikke noget bedre end at komme ud og mærke vinden i ansigtet. Danmark byder på rigtig mange smukke vandreruter, så der er sikkert også ruter omkring sommerhuset. Find inspiration hertil på nettet eller hos det lokale turistkontor.