Udlejningsbureauer
 
 
 
Sommerhusudlejning

Arbejde hjemmefra - fra sommerhuset



Arbejde fra sommerhuset


Coronaen har ændret vores hverdag. Hvor vi tidligere dagligt var på kontoret hver dag og en sjældent gang i mellem arbejdede hjemmefra, så er nu hele vendt på hovedet, da opfordringen fra myndighederne er, at vi så vidt muligt skal arbejde hjemmefra for at undgå at udsætte sig selv for en eventuel smitte.

Og for mange er det slet ikke nogen dårlig ting, da en hjemmearbejdsdag ofte er meget mere effektiv, da man får ro og fred til at fordybe sig i arbejdsopgaverne, uden konstant at blive forstyrret.

Men det bliver hurtig ”hverdag” igen og meget trivielt at sidde hjemme og bo og arbejde samme sted.

Men er du ejer af et sommerhus som ikke pt. er udlejet, så overveje om du ikke skal skifte det kedelige hjemmekontor ud med et mere attraktivt sommerhusophold i stedet.

Væk fra parcelhuskvarteret eller storbyens larm og forurening og sig i stedet velkommen til natur, strand og stilhed. Bedre rammer for en arbejdsplads kan man da næppe forestille sig, hvor man kan nyde udsigten og tage små pauser, hvor man kan komme ud i den friske luft.

Men for at kunne arbejde effektivt, så stiller det selvfølgelig også krav til sommerhusets faciliteter og indretning. For det første kræver det, at du har en god og stabil internetforbindelse. Er du ikke så heldig at du allerede har en fiberforbindelse i sommerhuset, så kan en sådan købes for ca. 200 kr. månedligt. Det kræver selvfølgelig at fiberforbindelse er tilgængelig i sommerhusområdet. Hvis ikke, så kan mobilnettet være et godt og billigt alternativ, hvis der i området er 4G dækning. Din smartphone kan du bruge som wifi-router og lave forbindelse fra din computer via dennes internetdeling.

Dernæst skal du have en god arbejdsplads. Hvis pladsen tillader det, så opsæt et skrivebord på et af sommerhuset værelser. Det kan være fristende bare at bruge køkkenbordet eller sofabordet som arbejdsplads, men det vil sandsynligvis hævne sig med ømme skuldre og dårlig ryg efter bare nogle få dages arbejde. Så det er vigtigt at du får lavet en ergonomisk rigtig arbejdsplads, gerne med et hæve/sænke skrivebord og ergonomisk rigtig kontorstol. Det lyder dyrt, men søg på nettet og du finder nemt et billigt brugt hævesænkebord på Den Blå Avis.

Sørg også anskaffelse af separat monitor, skærm og mus. Det giver en meget bedre oplevelse og sundere arbejdsstilling end at arbejde direkte på en bærbar computers lille skærm og tastatur.

Endelig så husk at holde regelmæssige pauser, hvor man med fordel kan rykke udenfor, hvis vejret tillader det.