Udlejningsbureauer
 
 
 
Sommerhusudlejning

Aktiviter i efterårsferienHalloween


Skolerne har sendt børnene hjem på efterårsferie og det er for mange danskere en tradition at fejre ”kartoffelferien” sammen i sommerhuset. Desværre er efteråret kendetegnet med blæst, regn og rusk, så det er ikke ligefrem noget der indbyder til udendørsaktiviteter. Men heldigvis findes der mange spændende aktiviteter, som man kan give sig i kast med indendørs :

Halloween græskar
Den amerikanske tradition Halloween har efterhånden fundet indpas i Danmark. Og når man tænker på Halloween, så tænker man også på græskar og de græskarlygter, som man nemt selv kan lave. Dette er en hyggelig aktivitet som både børn og voksne kan deltage i.

Spille brætspil
Brætspil er en aktivitet for hele familien.. Find nogle sjove brætspil, som passer til hele familien. Det kan for eksempel være rigtig svært for børnene at være med på Trivial Pursuit, medmindre i har investeret i børneudgaven. Prøv eventuelt nogle nye spil, når nu i har en uge til at sætte jer ind i dem.

Lav en Tik Tok video
Hvis der er noget der i øjeblikket trender hos børnene, så er det sjove videoer på sociale medier, eksempelvis Tik Tok. Læs om forskellige trends her.

Tik Tok har over 800 millioner brugere på verdensplan og konceptet går ud på at man mimer til små musikvideoer, som kan tilsættes filtre, tekst, emojis og lignende. Og så går det hurtigt sport i at få så mange visninger som overhovedet muligt - eller gå viralt, som man kalder det. Læs mere om Tik Tok her.

Lav kastanjedyr
Om efteråret vrimler det med kastanjer i skoven. Og kastanjerne er perfekte til kreative kreationer lavet alene med kastanjer, tændstikker og snor. Her kan både børn og voksne lave små kastanjemænd og kastanjedyr.

Bagning Det er rigtig hyggeligt at bage som en familie, og i kan sagtens gøre det i det sommerhus, som I har lånt eller lejet. Børn i alle aldre kan deltage i bagningen og den efterfølgende pyntning med glasur og krymmel. Og intet er bedre end nybagt kage, der nydes med en kop varm kaffe eller kakao.