Hus info:
  Hus nr.: 1675
  Område: Ellinge Lyng
  Personer: 7
  Soverum: 3
  Husdyr tilladt:
  Rygning tilladt:
  Havudsigt:
  Areal: 100 m2
  Opført: 1954
     
Udstyr
  Swimmingpool:
  Spabad:
  Sauna:
  Opvaskemaskine:
  Microbølgeovn:
  Fryser:
  Vaskemaskine:
  Tørretubler:
  Barnestol:
  Barneseng:
  Tv:
  Parabol/kabel:
  Internet
  Brændeovn:
  Varmepumpe
 
Afstande:
  Hav / sø: 950 m
  Indkøb: 1000 m
Udlejer:
  Udlejer: Annette Lorentzen
 
Udlejer har udlejet dette hus her
på portalen siden august 2015

Ellinge Lyng fra 2.500,- pr uge
Kontakt udlejer


Husbeskrivelse:

Dejligt sommerhus nu 100m2 stort, beliggende Ellinge Lyng, Sejerøbugten, Vestsjælland. Ikke langt fra dejlige Sommerland Sjælland!
Rigtig hyggeligt hus i lyse farver, netop udbygget til dobbelt størrelse. Pejs i stuen og åbent køkken.

Køkkenet er et lækkert stort kvikkøkken med masser af køkkenbords plads, med nyt gulv i hele køkken/stuen og nymalet loft/vægge, det hele fremstår meget lækkert og funktionelt.

Der er fri trådløst internet i huset.!

Indeholder: 3 rummelige værelser, 2 stuer hvoraf den ene stue er fjernsynsstue i forb. med åbent køkken, stue 2 er en stor lys nybygget spise/opholdsstue med vinduer fra gulv til loft. Huset er super godt indrettet med forældre-soveværelset i den ene ende og børneværelserne i den anden ende af huset med udgang til den nybyggede stue. Mulighed for ekstraopredning i det ene værelse hvor en komfortabel weekendseng- med en behagelig madras står til rådighed. Huset er til max. 7 personer, med tilhørende dyner og puder, vi sørger for viskestykker, klude, små håndklæder, opvasketabs, sulfo,krydderier, så i ikke skal tænke på at medbringe dette.

Går man en tur eller cykler i området er der mange stier at cykle af ( 4 cykler til fri afbenyttelse i skuret) , der ligger også flere restaurenter i området, samt burgerhjørnet i gåafstand dem med kæmpeis og lækre burgere :-)

Langs stranden er der områder med klitroser, og hede og eng-agtigt landskab, indsøerne hvor der er et rigt fugleliv, inden man kommer til selve standen, smuk natur med dejlige solnedgange ved aftenstid. Huset har en god teresse med læ og stor muret grill, hvor halvdelen er overdækket og resten åben, man har morgensolen samt solen det meste af eftermiddagen.

der er en gynge hængt i fyrtræe, og der er også bålplads hvor man kan lave snobrød.

Vandet ligger ca.10 min. gang fra huset.

Asnæscentret er også et besøg værd med de mange butikker og afslappende atmosfære. Sommerland sjælland ligger 10 min. Kørsel og Odsherred dyrezoo ligger ca. 5 min kørsel derfra som er en seværdighed værd.

RENGØRING: Lejer skal selv stå for rengøringen, dog kan rengøring tilkøbes for kr. 300,- ved forudgående aftale og separat betaling. Hvis man medbringer husdyr vil prisen for tilkøb af rengøring dog være 500,- kr.
RYGNING: Er desværre ikke tilladt, dog vil rygning kunne foregå udenfor på terrassen.

Generelt om Sejerøbugten:

Nordvestsjælland og Sejerøbugten har en varieret kystlinie, mange fine sandstrande og et særpræget, kontrastfuldt og meget smukt landskab.
I området findes mange store flotte herregårde og i Kalundborg finder I den berømte Vor Frue Kirke med de enestående fem tårne.
Hele familien vil elske en tur i Sommerland Sjælland med både miniland, actionland og vandland.
Fra Havnsø går færger til de små øer Sejerø og Nekselø. Sejerø byder på skøn natur, gravhøje og en kirke med smukke kalkmalerier.
Nekselø har to afmærkede vandreruter, hvor I kan observere et enestående fugleliv, himmel, hav og grønne bakker.Bedømmelser:
Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelseLejepriser:
Esc for at lukke