Hus info:
  Hus nr.: 1673
  Område: Ebeltoft
  Personer: 6
  Soverum: 3
  Husdyr tilladt:
  Rygning tilladt:
  Havudsigt:
  Areal: 80 m2
  Opført: 2003
     
Udstyr
  Swimmingpool:
  Spabad:
  Sauna:
  Opvaskemaskine:
  Microbølgeovn:
  Fryser:
  Vaskemaskine:
  Tørretubler:
  Barnestol:
  Barneseng:
  Tv:
  Parabol/kabel:
  Internet
  Brændeovn:
  Varmepumpe
 
Afstande:
  Hav / sø: 1200 m
  Indkøb: 1500 m
Udlejer:
  Udlejer: Steen Hundborg Martensen
 
Udlejer har udlejet dette hus her
på portalen siden juli 2015

LUKSUS SOMMERHUS - EBELTOFT/MOLS - GRATIS INTERNET
Kontakt udlejer


Husbeskrivelse:

LUKSUS SOMMERHUS - EBELTOFT/MOLS/DJURSLAND MED GRATIS INTERNET!

Ebeltoft by er en gammel søkøbsstad, der fik sine købstadsrettigheder i 1301. Byen fejrede sit 700 års jubilæum i 2001, men den er faktisk endnu ældre. Byens stolthed er rådhuset som stammer fra 1789 og det benyttes stadig til vielser fra både ind- og udland. Byens gågader er brostensbelagte, har flotte bindingsværkshuse og har talrige butikker og restauranter. Nede ved havnen ligger Glasmuseet, et nyt glaspusteri, caféer, restauranter og Fregatten Jylland.
Der er ca. 20 km til Djurs Sommerland, 30 km til Grenå med bl.a. Kattegatcenteret, 50 km til Århus med bl.a. AROS, Den Gamle By og 55 km til Randers med bl.a Randers Regnskov, Graceland og Danmarks nyeste og største Water and Wellnes samt 225 km til den dansk/tyske grænse. Der er 172 km til København (Ebeltoft-Odden).

Sommerhusets beliggenhed:
Tæt på denne dejlige by og mange attraktioner ligger sommerhuset som er bygget i 2003 og renoveret i 2014. Huset er beliggende i det skønne Øer med let adgang til bylivet og god badestand enten på cykel eller i bil. Området er et traditionelt sommerhusområde med flot natur, kuperet terræn og muligheder for skønne gåture. Der er knap 3 km til Ebeltoft by, Glasmuseet, Fregatten Jylland og indkøbsmuligheder. Huset ligger knap 1 km fra færgelejet (Ebeltoft-Odden) og Den Maritime Ferieby, hvor der er indkøbsmuligheder, restaurant, svømmehal, tæt på en af landets bedste mouintainbike baner og andre sportsfaciliteter. Der er ca. 1 km til kysten og børnevenlig strand. Huset er beliggende i National Parken ?Mols Bjerge?, der er ca. 20 km køreafstand til Lübcker Golf Ressort og masser af muligheder for lystfiskerne.

Sommerhuset og grunden:
Huset er på 80 m2, særdeles velholdt, med ovenlys vinduer i gavlene og bygget i god kvalitet. Fra entréen er der adgang til 2 værelser med god skabsplads. Videre er der adgang til stor hems med 2 senge og skab, stort og lækkert badeværelse med toilet, bruseniche, gulvvarme, spabad og sauna. Praktisk køkken⁄alrum kombineret med stuen. I stuen findes brændeovn og udgang til haven og terrassen. Udvendig er der en hævet terrasse, hvor der er udsigten udover Ebeltoft Vig og Århus Bugten kommer til sin rette.

Grunden er en kuperet og ugeneret naturgrund på 1361 m2 med træer, buskadser og græs. Der findes et stort udhus. Der er flere terrasser med udendørsbelysning rundt om huset. Der forefindes en Weber kuglegrill.

Sommerhusets indhold:
I opholdsstuen findes brændeovn, stereoanlæg, parabol TV, DVD afspiller, sofagruppe og spisebord med plads til 6 personer.
GRATIS high speed trådløst internet!
Huset er renoveret, har fået nye møbler og hårdehvidevarer i 2014.
De to soverum har henholdsvis en stor dobbelt boksseng og 2 enkelt bokssenge. Hemsen er udstyret med 2 enkelt bokssenge. Der er prioriteret gode boksmadrasser, så dette ikke er skyld i en dårlig nattesøvn!
Der forefindes barneseng, høj barnestol, potte og pusleplade. udendørs sandkasse og gyngestativ.
I køkkenet findes glaskeramisk El-komfur, køle-fryseskab, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, el-kedel opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, støvsuger samt diverse glas/porcelæn m.m. Der er alt, hvad der bruges i et moderne køkken. Badeværelset består af toilet, flot skabsarrangement med nedsænket håndvask, bruseniche, gulvvarme, sauna og spabad. I bryggerset findes vaskemaskine, tørretumbler, støvsuger, strygejern, vask med kold og varm vand.
Der findes mange havemøbler, tørrestativ og lidt legeredskaber i det tilhørende udhus.
Huset bliver gjort hovedrent to gange årlig, der foretages altid grundig rengøring og kontrol efter alle gæster. Huset vedligeholdes løbende og vil altid fremstå meget præsentabelt.


Husleje, el og vand 2015/2016:
Der skelnes mellem høj- mellem- og lavsæson:
Højsæson: uge 27, 28, 29, 30, 31 og 32 6.000,- Kr
Mellemsæson: uge 23, 24, 25, 26, 33, 34, 35 og 42, påskeugen/jul/nytår 3.800,- Kr
Lavsæson: øvrige uger 2400,- Kr

I mellem- og lavsæson lige 10% rabat ved booking af to sammenhængende uger

Der udlejes normalt fra lørdag til lørdag.
Uden for højsæson udlejes også på weekendbasis efter aftale. Spørg!

Miniferie/weekendophold med 3 overnatninger koster 65% af den aktuelle sæsonpris.
Miniferie/weekendophold med 4 overnatninger koster 80% af den aktuelle sæsonpris.
Miniferie/weekendophold med 5 overnatninger koster 90% af den aktuelle sæsonpris.

Strøm afregnes med 2.50 kr. /kwh, vand 50 kr. pr. M3 og brænde med 35 kr. pr. pose.
Evt. rengøring 800,- Kr
Internet er gratis!


Bedømmelser:
Bedømt af:Martin Iversen
Ophold foretaget:oktober 2015
Huset:
Pris/kvalitet:
Service:
Området:
Vi havde dejlige uge... Super lækkert sommerhus, flot møbleret, gode senge, alt udstyr og meget rent! Dejligt område og kort adgang til Ebeltoft og lækker svømmehal. Særdeles fin service fra ejer, alle aftaler blev overholdt! Vi kommer igen :-) Inge og Martin
Afgiv din bedømmelseLejepriser:

Der findes ingen opdaterede lejepriser på denne annonce.

Esc for at lukke