Hus info:
  Hus nr.: 1336
  Område: Ordrup
  Personer: 8
  Soverum: 4
  Husdyr tilladt:
  Rygning tilladt:
  Havudsigt:
  Areal: 85 m2
  Opført: 2003
     
Udstyr
  Swimmingpool:
  Spabad:
  Sauna:
  Opvaskemaskine:
  Microbølgeovn:
  Fryser:
  Vaskemaskine:
  Tørretubler:
  Barnestol:
  Barneseng:
  Tv:
  Parabol/kabel:
  Internet
  Brændeovn:
  Varmepumpe
 
Afstande:
  Hav / sø: 2000 m
  Indkøb: 2000 m
Udlejer:
  Udlejer: Lone Jeanet Kjær
 
Udlejer har udlejet dette hus her
på portalen siden april 2012

Skønt sommerhus i OrdrupBesøg udlejers hjemmeside
Kontakt udlejer


Husbeskrivelse:

Skønt Sommerhus i Ordrup, Fårevejle, Vestsjælland, Odsherred, med spabad

Skønt sommerhus i Ordrup, Fårevejle, Vestsjælland, Odsherred, beliggende i bunden af lukket vej. Huset ligger på en dejlig kuperet grund.

Sommerhuset indeholder en stor stue og spisestue i ét - der er store vinduer, så du kan nyde naturen. Spiseafdeling har spisebord til 8 personer og stuen har stor hjørnesofa, herfra kan der slappes af, du kan nyde udsigten fra vinduerne eller du kan se tv. Stuen har også brændeovn.

Køkken med køleskab, fryser, ovn, kogeplader, emhætte, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Stort lyst badeværelse med brusekabine og spabad.

Huset indeholder 4 soverum/soveværelser med plads til 8 personer:

2 soveværelser med dobbeltseng
En hems med 2 senge (madrasser).
Annex med 1 dobbeltseng og en sovesofa

Køkkenet ligger i forlængelse af spisestuen med et niveau mellem stue og køkken.


Der er en dejlig terresse, hvor du kan nyde solen hele dagen. Terressen indeholder 2 solsenge, cafe sæt, spisebord med 8 stole samt rattan bord og bænkesæt.

På det højeste punkt er der en lille terresse hvor på klare dage kan man se til havet. på denne terresse er der 4 slap af stole samt bålfad. Nyd de dejlige aftner med at tænde op i bålet - måske skal der laves snobrød eller ristes pølser, eller måske skal i bare nyde varme fra bålet.

Der er kuglegrill til kul.

Området er utroligt dejligt og der er rig mulighed for dejlige gåture eller cykelture.

Ordrup ligger 1 km fra huset og er en dejlig lille sommerby med restaurant og cafe. Der er også en isbod i byen. Så her er et oplagt udflugtmål, når området skal udforskes.

Ordrup Strand er kun 2 km fra huset, standen er meget børnevenlig og har en stor badebro. Stranden byder på dejligt sommer liv og det er skønt at bade i det rolige vand.

Der er 3 km til nærmeste dagligvareindkøb Rema1000. Asnæs center ligger ca 6 km fra sommerhuset og er et lille hyggeligt center med flere butikker, både, tøj, bog og bolig. Der er også Netto og Super Brugsen, Superbrugsen har bagerafdeling og lækker delikatesse afdeling.

Asnæs har også en svømmehal.

Går ikke glip f den lille zoo der ligger i odsherred. En oase på 14 tønder land midt i det smukke Odsherred, hvor du kommer helt tæt på 600 eksotiske dyr. Som noget helt specielt tilbyder parken også et trygt og blivende hjem til eksotiske dyr, der har været igennem hårde strabadser i deres liv.

Odsherred byder også på mange kunstværksteder, både kunstmalerier, keramik og glaskunst.

Høve Stræde og Høve strand ligger heller ikke langt fra sommerhuset - her finder du en af Danmarks smukkeste udsigter og en fantastisk bred sand strand.Bedømmelser:
Der er endnu ingen bedømmelser på denne feriebolig. Afgiv din bedømmelsePlacering på kort:


Lejepriser:
Esc for at lukke