Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse Sønderjylland, Øst


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse i Sønderjylland, Øst, bl.a. private sommerhuse på Als, Diernæs Strand, Egernsund, Gråsten, Hejlsminde, Kegnæs, Kollund, Mommark, Nordborg, Nordborg, Sydals, Sønderborg og Åbenrå. Finder du en annonce for et sommerhus i Sønderjylland, Øst spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Sommerhus Løjt Feriecenter

Dejligt sommerhus beliggende på det skønne Løjtland. Huset er en del af Løjt feriecenter, som tilbyder gratis faciliteter som swimmingpool mv.

Lavensby Strand,Sommerhus med Vildmarksbad og Båd

Kun 200 m. fra badestrand ligger dette flotte sommerhus i træ, opført i 2006/2007, på en storgrund i et skønt sommerhusområde.

Udsigt over Genner Bugt

Moderniseret og charmerende sommerhus i roligt og børnevenligt område tæt ved natur og god strand. Sommerhus på 73 m² med plads til 4 pers.

Feriecenter Fiskenæs

Feriebolig i “Feriecenter Fiskenæs” ved Flensborg Fjord i Gråsten beliggende op mod skoven og med havudsigt. Mange dejlige Danland faciliteter.

Sommerhus ved Hejsager strand

Hyggeligt sommerhus til 7 personer udlejes ved Hejsager strand. Sommerhuset ligger på en lukket vej i et gammelt sommerhuskvarter ca.

Lavensby Strand, Dejligt sommerhus med havudsigt

Dette hus ligger med flot udsigt til Lillebælt hvor man kan se Fyn og Ærø fra terrassen og stuen. Huset rummer desuden alle moderne bekvemmeligheder.

feriehus

Velkommen til Kerneland feriehuse. Her har du mulighed for at booke et dejligt velindrettet feriehus i naturskønne omgivelser.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse