Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse Sønderjylland, Øst


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse i Sønderjylland, Øst, bl.a. private sommerhuse på Als, Diernæs Strand, Egernsund, Gråsten, Hejlsminde, Kegnæs, Kollund, Mommark, Nordborg, Nordborg, Sydals, Sønderborg og Åbenrå. Finder du en annonce for et sommerhus i Sønderjylland, Øst spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Storslået panoramaudsigt tæt på strand & pool

Yderst familievenlig feriebolig med drømmeudsigt i naturskønne, idylliske og rolige omgivelser ved Sandskær Strand / Løjt Feriecenter nord for Aabenraa i Sønderjylland. Ferieboligen i træ på 67 m2 er en af områdets mest attraktive med hensyn til både kvalitet og beliggenhed.

Sommerhus udlejes i Rendbjerg, Flensborg Fjord

Lyst og moderne sommerhus udlejes. 3 soveværelset, dB seng, dB seng, dB sovesofa.

Nyopført sommerhus på Sønderjyllands østkyst

Nyopført sommerhus på 70 m2 fra 2016 i Diernæs Strandby ved Haderslev i Sønderjylland. Lyst og moderne indrettet hus med nyanlagt have.

Feriecenter Fiskenæs

Feriebolig i “Feriecenter Fiskenæs” ved Flensborg Fjord i Gråsten beliggende op mod skoven og med havudsigt. Mange dejlige Danland faciliteter.

Hyggeligt sommerhus

Dejligt lyst sommerhus med køkken i åben forbindelse med stuen, som har brændeovn og udgang til overdækket terrasse. Huset har 3 soveværelser: et soveværelse med dobbeltseng og to værelser med dobbelt sovesofa.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse