Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse Sjælland, Nord


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse på Sjælland, Nord, bl.a. private sommerhuse Asserbo, Frederikssund, Frederiksværk, Helsinge, Hundested, Kulhuse, Liseleje, Rågeleje, Smidstrup Strand og Tisvildeleje. Finder du en annonce for et sommerhus på Sjælland, Nord spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Feriehus med havudsigt i Tisvilde

Helårsisoleret feriehus med havudsigt på lukket vej lige ved Helenekilde Badehotel med under 200 m til stranden og kun en lille gåtur fra den hyggelige hovedgade med biograf, caféer, iskiosker, livsstilsforretninger mm. og en yderst velassorteret købmand.

Horns Herred ved Isefjorden

Hyggeligt sommerhus på naturgrund i roligt kvarter. Der er legehus med møbler og sandkasse med sandting.

Unik udsigt til fjord, Vig og skov fra stort hus .

Unik udsigt til fjord,Vig og skov fra stort hus i smukke Hornsherred. Stort sommerhus 400 M fra Vellerup Vig , i smukke Hornsherred.

Sommerhus Tibirke Sand Asserbo nær Skov Strand

Dejligt lyst godt isoleret sommerhus. Huset ligger i Tibirke Sand (Sandet) på en 2000 m2 stor ugenert lukket naturgrund for enden af lukket grusvej.

Store Havelse Strand - udsigt til Roskilde fjord

Sommerhus på højtliggende grund med udsigt til Roskilde fjord ved St. Havelse Strand, mellem Frederikssund og Frederiksværk.

Dejligt sommerhus i Smidstrup

Huset Der er en stue med spisebord, tv, sofaarrangement og brændeovn. Et stort køkken også med spiseplads, og et dejligt stort toilet.

Asserbo : Super lækkert børnevenlig Norsk Fjeldhus

Huset er bygget i fuldtømmer på 2200 m2 stor børnevenlig naturgrund med masser af plads til at lege for både børn og voksne. Huset er på 175 m2 og bygget i 2001 med 4 værelser og har i alt 10 sovepladser.

Sommerhus Asserbo

Velindrettet sommerhus belliggende på naturgrund i “Asserbo Plantage” med 2 km gennem plantagen til god badestrand. Huset er indrettet med lys stue med store ovenlysvinduer i åben forbindelse med køkken, toilet med bruserkabine, soveværelse med 2 enkeltsenge (kan samles til en dobbeltseng), værelse med 2 enkeltsenge, kammer med 1 seng.

Sommerhus på Tibirke Sand ved Asserbo og Arresø

Charmerende sommerhus i Kongernes Nordsjælland mellem Arresø og Kattegat. Ugenert beliggende sommerhus og feriebolig i Nordsjælland på Tibirke Sand ved Asserbo og tæt ved Arresø, danmarks største sø, på en 2100 kvadratmeter stor velholdt naturgrund med træer og buske.

Velkommen til vores dejlige sommerhus i Nødebohuse

Nødebohuse ligger på den dejlige Kattegatkyst mellem Liseleje og Hundested Kikhavn. Huset er 132 kvadratmeter stort og oprindelig opført i 1967 men gennemmoderniseret i 2009, så det nu fremstår med store lyse rum med nye parket/klinkegulve og alt i moderne udrustning.

Direkte til strand og havudsigt

Nyt og lækkert arkitekttegnet sommerhus med plads til 8 personer beliggende midt i det charmerende gamle fiskerleje i Rågeleje. Huset har havudsigt fra stue og soveværelser samt direkte adgang til strand og hav.

Nordsjælland, nær Gilleleje.

Nordsjælland, nær Gilleleje. Denne smukke og velholdte feriehus (102m2) ligger på en stor grund (1200m2) for enden af en lukket vej (ingen trafik).

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse