Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse i Nordjylland, bl.a. Lønstrup og Hirtshals


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse i Nordjylland, bl.a. private sommerhuse i Lønstrup, Hirtshals, Bindslev, Hjørring, Sindal, Skallerup Klit og Tornby. Finder du en annonce for et sommerhus i Nordjylland, bl.a. Lønstrup og Hirtshals spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Tornby

Sommerhus ved Tornby med sauna beliggende på naturgrund, ca 500 m fra stranden, Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser 2 med dobbelt seng og 1 med køjeseng. Fra huset er det kort afstand til Hirtshals, tæt til golfbaner, Nordsø center, Fårup sommerland, og et godt område til cykelture.

Sommerhus i Nordjylland

Nyopført fritidshus tæt på Hirtshals og lækker badestrand. Udover de 3 soverum er der hems med 2 sovepladser.

Sommerhus i Nr. lyngby ved Løkken

Hyggeligt og charmerende typehus fra 1973. Sommerhuset er indrettet med 3 rummelige værelser, dertil er der et badeværelse.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse