Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhusudlejning Blokhus & Løkken


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse i Nordjylland, bl.a. privat sommerhus Blokhus og privat sommerhus Løkken. Finder du en annonce for et sommerhus i Nordjylland, bl.a. Blokhus og Løkken spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside. 

 


Spahus Blokhus

Huset er på 88 m2 og har 9 sengepladser. Hvis ferien skal tilbringes i naturskønne omgivelser, kan dette feriehus med whirlpool anbefales.

Luksuspoolhus med Wellness i Blokhus

Særdeles velbeliggende og velindrettet luksus-poolhus med wellnessafdeling, aktivitetsrum og terrasser mod øst og vest, samt solgård mod syd. Beliggende i det attraktive Kryle Klit ved Vesterhavet, med 2 min.

Poolsommerhus Blokhus

Førsteklasses luksus sommerhus med swimmingpool og vandrutschebane og en 2 m² børnepool samt spa med direkte adgang til stort nyrenoveret badeværelse med gulvvarme og sauna. Moderne og hyggelig indretning med brændeovn.

Luksussommerhus ved Blokhus udlejes

Skønt sommerhus med swimmingpool - løbende renoveret. Sommerhuset egner sig til 10 personer samt 1 barn op til 3 år.

Poolhus Løkken

Velholdt og dejligt Sonne pool fritidshus (træ) beliggende i populære Løkken Syd. Huset ligger på stor lukket naturgrund og i gå afstand til Løkken by og indeholder alle tænkelige former for udstyr - bl.

Luksussommerhus Løkken

Dejligt stort luxus sommerhus på 128 m2 med super swimmingpool beliggende i rolige omgivelser. Alt er topvelholdt.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse