Udlejningsbureauer
 
 
Sommerhusudlejning

Sommerhuse på Fyn, Nord


Nedenfor finder du alle vores annoncer fra private sommerhuse på Fyn, Nord, bl.a. private sommerhuse Blommenslyst, Bogense, Bøjden, Fyns Hoved, Hasmark, Helnæs, Kerteminde, Munkebo og Odense. Finder du en annonce for et sommerhus på Fyn, Nord spændende, klikker du blot på billedet til højre for annoncen. Herefter får du enten vist yderligere oplysninger omkring sommerhuset eller kommer direkte videre til udlejerens egen hjemmeside.

 


Sommerhus Kerteminde / Langø / Fyn

Bjælkehytte på Hindsholm, Nordøstfyn, med en fantastisk beliggenhed direkte ved fredet naturområde og fra terrassen er der udsigt over vandet. Lys stue med direkte udgang til terrassen.

Hyggeligt sommerhus ved Hasmark strand

Indeholder entre med direkte adgang til køkken (med opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, toilet/bad, værelse med køjeseng og udtræksseng nederst. Stue med spisekrog og brændeovn.

Hus i 1. række

Hus i 1 række. Nyrenoveret 70m2.

Lækkert børnevenligt feriehus med swimmingpool

Lækkert feriehus i sten med swimmingpool, spa og sauna. Huset er bygget i 1986 og renoveret løbende, og det ligger på en naturgrund.

Skåstrup/Nordfyn - Skønt hus med havudsigt

Flot beliggende feriehus med udsigt til havet fra både terrasser, stue og køkken, beliggende på en dejlig stor grund med store terasser på 3 af husets sider. Huset har store vinduespartier med panoramaudsigt.

Sommerhus ved strandkanten

Sommerhus i absolut første række kun 10 m fra stranden med enestående panoramaudsigt ud over Storebælt. Sommerhuset - med en “rigtig” sommerhus ånd - ligger idyllisk i smukke og rolige omgivelser med skov og natur mellem Nyborg og Kerteminde.

Dejligt 6 pers. familie sommerhus 180 m fra vandet

Skønt sommerhus (totalrenoveret 2017) på 65 m2, beliggende på 810 m2 stor grund i børnevenligt område med lukket vænge og kun 180 meter fra dejlig badestrand. (BADEBRO MAJ-SEPTEMBER) Fra sommerhuset er der kig til vandet.

 
Flere sommerhuse:

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv evt. at tjekke udbuddet af sommerhuse i nogle af de andre sommerhusområder.  Området vælger du i menuen til venstre.

Du kan også besøge vores søsterside Sommerhusportalen for endnu flere private sommerhuse